Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Türk Telekom – Kocatepe Gazetesi

Pazar günü Afyonkarahisar Tınaztepe
Şampiyon Türk Telekom

Pazar günü Afyonkarahisar Tınaztepe Spor Salonu’nda oynanan final karşılaşmasında Türk Telekom ile FYL Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Rakibini 66-62’lik skorla geçmeyi başaran Türk Telekom şampiyonluğa ulaştı.
Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapan Ankara temsilcisi ilk çeyreği 27-13 önde tamamlarken, devreye ise 47-26’lık skorla üstün girmeyi başardı. İkinci yarıda savunmada iyi işler çıkaran FYL Spor Kulübü son bölüme gidilirken 57-43 geride olan taraftı. Son bölümde farkı azaltan İstanbul temsilcisinin çabası yeterli olmadı ve Türk Telekom mücadeleyi 66-62 galip tamamladı.
Türk Telekom’da 13 sayı 13 ribaund 8 ribaund ile oynayan Batuhan Acar, 18 sayı  8 ribaund ile oynayan Sinan Mertcan Gerhardt ve 14 sayı 5 ribaund 6 asist 5 top çalma ile oynayan Onurcan Tekbaş öne çıkan isimler oldu.
FYL Spor Kulübü’nde 22 sayı 8 ribaund 4 asist ile oynayan Alp Efeoğlu, 17 sayı 3 ribaund 4 asist ile oynayan Eren Arda Karabacak ve 10 sayı 6 ribaund 7 asist 5 top çalma ile oynayan Alpar Mirza Özkan yenilgiye engel olamadı.