Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonlar alkışlarla karşılandı

Taşoluk Belediyespor’un Türkiye Şampiyonu

Taşoluk Belediyespor’un Türkiye Şampiyonu olan Bayan Güreş Takımı, Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Meclis üyeleri ve belde halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı

 

Tekirdağ Çorlu’da yapılan U-15 ve Büyük Yıldız Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Belirleme müsabakalarında Taşoluk Belediyespor Kulübü sporcuları 4 şampiyonluk, 1 ikincilik ve 1 beşincilik elde etti. Taşoluk Belediye Spor Kulübü topladığı 85 puanla takım olarak birinci olurken Fatma Yılmaz 33 kiloda, Yağmur Karabacak 36 kiloda ve Hava Konca 39 kiloda Türkiye Şampiyonu, Dilara Sultan Öner 42 kiloda beşinci oldu. Büyük Yıldızlar kategorisinde ise Eda Nur Ersoy 43 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu. Ceren Sıla Müjde 46 kiloda ikinci olma başarısı gösterdi.
Elde ettikleri başarılarla Afyonkarahisar’ın gururu olan Taşoluk Belediyespor Kulübü sporcuları önceki gün gece geç saatlerde beldeye döndü. Sporcuları taşıyan otobüs belde girişinde Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, Belediye Meclis Üyeleri ve belde halkı tarafından alkışlarla karşılandı.
Belediye Başkanı Hüseyin Çalış, “Sporcularımız elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırdılar. Milli takımda yer alacak olan sporcularımızı ve antrenörümüz Yakup Yağcı’yı tebrik eder, uluslararası turnuvalarda da beldemizi şehrimizi ve ülkemizi bir kez daha gururlandırmalarını diliyorum.” dedi.
‘TAŞOLUK’A SPOR SALONU VE FUTBOL SAHASI İSTİYORLAR’
Taşoluk Beldesi’nde yetersiz imkanlarla 4 Türkiye Şampiyonluğu, Türkiye ikinciliği ve Türkiye beşinciliği elde eden sporcular ayrıca takım halinde de Türkiye birincisi oldular. Bu imkanların daha iyi olması halinde daha çok başarı kaydedileceğine dikkat çeken yöre halkı, “Sayın Cumhurbaşkanımız Spor Başkanımız Devlet büyüklerimizden ricamız temennimiz dileğimiz bu. Gençliğe hizmet için haydi kapalı spor salonu ve futbol stadyumu istiyoruz bu gençlik ve bu Taşoluk beldesi fazlasıyla hak ediyor. Lisanslı sporcu sayımız futbol, voleybol, tekvando, güreş, alt yapımızda 200 üzerinde sporcumuz bulunuyor. Saygı ve selamlar güzel beldemiz. Bir Sevdadır Taşoluk.” dedi.