Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonlar Kupaları Sünnetci’ye Teslim Etti

Denizli’de 21-26 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan ve 36 takımın mücadele ettiği Büyükler ve U-19 Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası’nda kenti temsil eden Afyonkarahisar Spor Lisesi öğrencileri 4 derece birden aldı. Sporcular takım halinde İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti ve kupaları teslim etti.

Denizli'de 21-26 Kasım 2023

Denizli’de 21-26 Kasım 2023 tarihlerinde yapılan ve 36 takımın mücadele ettiği Büyükler ve U-19 Kriket Açık Alan Türkiye Şampiyonası’nda kenti temsil eden Afyonkarahisar Spor Lisesi öğrencileri şampiyonaya damga vurdu.

Türkiye Şampiyonasında; Büyük Kadınlar Türkiye Şampiyonu, Büyük Erkekler Türkiye ikincisi, U-19 Kadınlar Türkiye ikincisi ve U-19 Erkekler Türkiye üçüncüsü olan şampiyonlar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi makamında ziyaret etti.

Şampiyonlar Kupaları Sünnetci'ye Teslim Etti

İspanya’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan öğrencileri tebrik eden İl Müdürü Miraç Sünnetci, öğrencilerin gelişimlerinde destekleriyle her daim yanlarında olan idareci, öğretmen ve velilere teşekkür ederek Avrupa Şampiyonasında yarışacak öğrencilere başarılar diledi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin öğrencilere hediye takdim ederken hatıra fotoğrafı çektirdi.