Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyonluk sevinci caddelere taştı – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonluk sevinci caddelere taştı – Kocatepe Gazetesi
Şampiyonluk sevinci caddelere taştı

2016-17 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu’nun tamamlanmasına 1 hafta kala Beşiktaş Şampiyonluğu’nu ilan etti. Ligde rakiplerini geride bırakan Beşiktaş 33 maçta 22 galibiyet 8 beraberlik 3 mağlubiyet ve 74 puanla şampiyonluğunu garantiledi. Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da gerçekleşti.
MAÇ BİRLİKTE İZLENDİ
Afyon Beşiktaşlılar Derneği’nin yaptığı organizasyonda Beşiktaş’ın Gaziantepspor’a konuk olduğu maç Anıt Park Çay Bahçesi’nde izlendi. Maça golle başlayan Beşiktaş Ryan Babel ile maçın ilk golüyle Antep filelerini havalandırdı ve gol sevincini tüm Beşiktaşlılar aynı anda yaşadı. Afyon Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri atılan diğer gollerde de sevinçlerini hep birlikte yaşadı. Maçın devre arasında yine hep birlikte kutlama hazırlıkları yapan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri hazırlıkları tamamladı.
ORUÇ MAÇ
SIRASINDA AÇILDI
Afyon Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri maçı hep birlikte izlerken maç saatine denk gelen iftar vaktinde de yine hep birlikte tost yiyip çay içti. İftarı birlikte yaparak oruçlarını açan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri tamamlanan maçın ardından da yürüyüşe geçti.
KUTLAMALAR
YEŞİLYOL’DA DEVAM ETTİ
Afyon Beşiktaşlılar Derneği Üyeleri ve Afyonkarahisarlı Beşiktaş taraflarının katıldığı kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Maçın tamamlanması ile Afyon Beşiktaşlılar Derneği Anıt Park önünde toplandı. Dernek Üyeleri önce araçlarla Ordu Bulvarı, 2. Dumlupınar Caddesi’nden Yeşilyol Caddesi’ne ulaştı. Meşale yakan Dernek üyeleri araçta bulanan özel anfi yardımıyla Beşiktaş’ın marşları ve sloganları eşliğinde araçlarla bir süre daha tur attı. Ardından buradaki kutlamalarda Afyonkarahisarlı Beşiktaş taraftarları ile bir araya gelen Dernek Üyeleri yine kutlamaya devam etti.
BEŞER TEBRİK ETTİ
Bir sezon boyunca verdikleri mücadeleyi şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ı tebrik eden Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, “Bir sezon boyunca verdiği mücadeleyi şampiyon olarak taçlandıran Beşiktaşımızı yürekten kutluyorum. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Fikret Orman, Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyet, futbolcular ve takımla ilgilenen doktor, masör, malzemeci, olmak üzere emeği geçen herkese bize bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyorum. Dernek Başkanları olarak her zaman takımımızın yanındayız. Afyonkarahisar’daki taraftara, protokolümüze ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.