Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanat Okulu’nun projesi ödül aldı

Kamuoyunda “Sanat Okulu” olarak

Kamuoyunda “Sanat Okulu” olarak bilinen Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin dahil olduğu proje, 2021 eTwinning Avrupa Ödülleri alan projeler arasına girdi

 

Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin dahil olduğu Eco-Fab-Lab projesi Vatandaşlık Ödülü (Fransa ve Almanya sponsorluğunda ödül) aldı.
Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin İtalya, Hırvatistan, Fransa ile ortak yürüttüğü eTwinning Eco-Fab-Lab projesi tarihinde sanal platformda yaptığı “Arduino Day” toplantısı ile sona erdi. Final toplantısına Okul Müdür Yardımcısı Esma Apaydın, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mübin Irmak, İngilizce Öğretmeni H. Kubilay Şahin ve projede yer alan Bilişim Teknolojileri Bölümü öğrencileri katıldı. Bilişim öğrencileri de, öğretmenlerinin rehberliğinde SDG (Sustainable Development Goals – Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları) doğrultusunda arduino ile tasarladıkları projelerini sundular.
Proje, Ulusal Kalite Etiketi, Avrupa Kalite Etiketi aldı, son olarak da Avrupa Vatandaşlık Ödülüne layık görüldü.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti