Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sanayi Esnafının Eksiklerini Tek Tek Gidereceğiz”

Yerel seçimler öncesi esnaf ziyaretleri kapsamında 1. Küçük Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya gelen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, sanayi esnafına, sorunlarının çözüme kavuşturulacağına dair söz verdi.

Yerel seçimler öncesi esnaf

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, yerel seçim çalışmaları kapsamında 1. Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Köksal’a CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları eşlik ettiler.

“YEREL YÖNETİMLERE GÜVEN SARSILMIŞ DURUMDA”

Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, gerçekleştirilmiş olduğu ziyaretlerde esnaf ve vatandaşın yerel yönetimlere olan güvenin sarsıldığını gözlemlediğini ifade ederek, “1. Küçük Sanayi Sitesi’nde sanayi esnafının sorunlarını ve taleplerini dinleyen CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, sanayi esnafının sorunlarının çözüme kavuşturulacağını ifade etti. Köksal,  “Afyonkarahisar’ımızın emektar esnaflarının bulunduğu 1. Küçük Sanayi Sitesi’nde ikinci günümüzü geçirdik. İki gündür gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretlerinde çok olumlu tepkiler, iyi dilekler aldık. İzlenimlerim, esnaflarımızda sabır kalmadığı yönünde. Her zaman şükretmeyi bilen, kanaatkâr hemşehrilerimin artık dayanacak gücü kalmamış. Yerel yönetimlere olan güven de sarsılmış durumda. Ben o güveni yeniden kazanacağıma söz veriyorum.” şeklinde konuştu.

“Sanayi Esnafının Eksikleri Tek Tek Gidereceğiz”

ESNAFLARIMIZ İÇİN CANIMI DİŞİME TAKMAYA HAZIRIM

“1.Küçük Sanayi Sitesindeki esnafın sorunlarını çözmeye, hak ettiği hizmeti getirmeye talibiz” diyen Köksal,  sözlerini şu ifadeler ile tamamladı:

“Ekonomik kriz sebebiyle zor günler geçiren sanayi esnafımız her seçim döneminde verilen ama yerine getirilmeyen vaatlerden sıkıldı. Artık gerçek çözümler bekliyorlar. Esnaflarımız için ne yapacağımıza onlardan aldığımız fikirlere göre karar vereceğiz. Ben görevim ne olursa olsun bu kentin esnafları için canımı dişime takmaya hazırım. Afyonkarahisar her şeyin en güzeline layık.”

“Sanayi Esnafının Eksikleri Tek Tek Gidereceğiz”