Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanayicilere PTT Kargo’dan indirim – Kocatepe Gazetesi

Sanayicilere PTT Kargo’dan indirim – Kocatepe Gazetesi
Sanayicilere PTT Kargo’dan indirim

OSB’de gerçekleştirilen imza törenine, PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, PTT İşletme Hizmetleri Müdürü Mustafa Kızılöz, PTT Pazarlama Müdürü Ömer Tekik, Memur Ahmet Türköz ve Memur Hatice Demir katıldı.
“ANLAŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ”
İmza törenin ardından açıklamada bulunan OSB Başkanı Bekir Yeşilay, sanayicilerin PTT Kargodan indirimli faydalanabileceklerini dile getirerek, “Her yıl yaptığımız anlaşmalar gereği günümüzün şartlarına göre güncellenip organizedeki sanayicilerimizin biraz daha indirimleri posta hizmetlerini görmesi adına müdürümüzle beraber yeni sözleşme imzaladık. PTT Başmüdürümüz Mehmet Örsdemir’e ve yetkililere teşekkür ediyorum.” dedi.
“KENT EKONOMİSİNE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ”
PTT Başmüdürü Örsdemir ise, yapılan kargo sözleşme protokolünün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Bu tip çalışmaların devamını getirerek kent ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade eden Örsdemir, “Türkiye’nin en geniş hizmet ağına sahip olan PTT vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda ‘Her yere zamanında’ sloganıyla hizmet vermeye devam ediyor. Faaliyetlerimizi her geçen gün gelişen teknolojiye öncülük edip, hizmetlerimizi çeşitlendirip geliştirerek 178 yıldır vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. PTT posta, kargo, lojistik, bankacılık ve e-ticaret alanlarında faaliyet gösteren ve faaliyet gösterdiği sektörde lider konumunda olan hiçbir banka şubesinin olmadığı bin 800 lokasyonda iş yeri bulunuyor. 428 kurum ve kuruluşun 578 farklı iş ve işlemlerini yapan, iş yaptığı sektördeki öncü kamuoyuyla imza atmış olduğu ve atmaya devam eden pek çok uluslararası başarıyla dünya markasıdır. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak; şuan 19 merkez, 27 şube, 57 acente olmak üzere toplam 103 otomasyona açık iş yeri ve 48 Pttmatik ile vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.