Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sancaktepe Jetler’i rahat geçti: 0-2

AFJET Afyonspor, evinde Sancaktepe

AFJET Afyonspor, evinde Sancaktepe Futbol Kulübü’nü konuk etti. Maçta bir çok gol pozisyonuna giren Sancaktepe, ikinci yarıda iki gol attı. Ayrıca maçın sonunda yaşanan pozisyonda AFJET kalecisinin kırmızı kart görmesinden sonra kaptan Nazmi Candoğan kaleye geçerek bir de penaltı çıkardı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor, ligin 16. haftasında evinde Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş.’yi konuk etti. Maçta ilk yarıda Sancaktepe bir çok pozisyon geliştirdi. İkinci yarıda ilk gol pozisyonuna giren Sancaktepe golü buldu ve 1-0 öne geçti. Ardından yine gol pozisyonlarına giren Sancaktepe bir gol daha buldu. Sancaktepe’nin 2-0 öne geçmesinin ardından Jetler ataklara girdi. Gelişen ataklar ciddi olsa da Jetler gol üretemedi.
Maçın uzatma dakikalarında Afyonspor ceza alanında yaşanan pozisyonda kaleci Mustafa Gürbüz’ün rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi. Kaleciden eldivenleri ve formayı alan Kaptan Nazmi Candoğan, kaleye geçti. Rakibinin çekeceği şut sırasında vücut hareketleri ile rakibini şaşırtan Nazmi şutu da çıkarmayı başardı. Sonrasında ise hakem düdüğü çaldı ve maçı bitirdi.
Jetler kaybettiği bu maçtan sonra 9. sıradan 10. sıraya gerilerken, Sancaktepe ise 29 puanla 4. sırada yer aldı.
15. dakikada gelişen Sancaktepe’nin kontra atağında sağ çaprazda topla buluşarak ceza alanına giren İbrahim’in vuruşunda kaleci Mustafa topu çeldi boşta kalan topu bu kez Selim düzelterek yerden plase vuruş yaptı ancak kaleci Mustafa topu durdurmayı başardı.
19. dakikada yine hızlı hücum şansı yakalayan Sancaktepe’de topla buluşan Melik sağ kanattan ceza alanına girerek sert bir şut çıkarttı ancak top üst direğe çarparak auta gitti.
26. dakikada Sancaktepe Selim’in pasında ceza alanı dışında topla buluşan Melik’in yerden sert şutunda kaleci Mustafa topun sahibi olmayı başardı.
33. dakikada gelişen Sancaktepe atağında savunmanın sektirdiği topu önünde bulan Melik kaleci Mustafa ile karşı karşıya kaldı ancak Mustafa açıyı iyi kapatarak Melik’in gol vuruşu yapmasına fırsat vermedi.
53. dakikada gelişen Sancaktepe atağında sağ kanattan ceza alanına giren Halil İbrahim, İsmet’ten sıyrıldıktan sonra sert bir şutla topu ağlara gönderdi ve konuk ekip deplasmanda 1-0 öne geçti.
69. dakikada Melik ile atak geliştiren Sancaktepe’de ceza alanına yapılan yerden ortayı savunma İsmet ile uzaklaştırmaya çalıştı ancak kısa düşen topla buluşan Selim’in sert ve düzgün vuruşunda top ağlara gitti. 0-2
75. dakikada gelişen Afyonspor atağında Onur Ramazan’ın ceza alanına yaptığı ortada Bayram kafayla kale alanına indirdi. Topu önünde bulan Nazmi’nin kafa vuruşunda top az farkla auta gitti.
78. dakikada gelişen Afyonspor atağında sağ kanattan Aykut Uluç rakipten kaptığı topla ceza alanına orta yaptı. Topu göğsüyle kontrol eden İlker rövanşta vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Top az farkla üstten auta gitti.
81. dakikada savunma arkasına sarkarak topla buluşan Aykut Çift sağ çaprazdan sert vurdu top yan ağlarda kaldı.
90+2. dakikada gelişen Sancaktepe atağında Can’ın yerden pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Ahmet’in vuruşunda kaleci Mustafa golü önledi.
90+3. dakikada gelişen Sancaktepe atağında savunma arkasına sarkarak kaleci ile karşı karşıya kalan Selim, kaleci Mustafa’dan kurtulduğu anda yerde kaldı ve penaltı kararı çıktı. Kaleci Mustafa bu pozisyonda ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Mustafa’dan eldivenleri ve formayı alan Kaptan Nazmi Candoğan kaleye geçti.
Temdit Penaltısında topun başına geçen Can’ın vuruşunda Nazmi golü önledi. Nazmi’nin topu kurtarmasından sonra hakem son düğünü çaldı.
AFJET Afyonspor rakibine 0-2 mağlup oldu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

Seyirciler tepki göstermeye başladı

 

AFJET Afyonspor’un aldığı kötü sonuçların devam etmesinden sonra taraftarlar ve Afyonkarahisar halkı olumsuz tepki göstermeye başladı. Taraftarlar tribündeki koreografi ile de tepkilmerini dile getirdi

AFJET Afyonspor’un evinde konuk ettiği Sancaktepe maçında aldığı mağlubiyet ile seyirciler tepki göstermeye başladı. Maçta olumsuz tezahüratlar yapan seyirciler ve taraftarlar, rakip takımı da alkışladı. Bazı taraftarlar Maraton Tribünü’nde takımın gidişatının soru işaretlerine yol açmasından dolayı koreografi ile soru işareti oluşturdu ve telefonlarının flaşlarını açtı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

 

Büyükler maçı izledi

AFJET Afyonspor’un Sancaktepe’yi konuk ettiği maçı MHK Başkan Vekili ve UEFA Uluslararası Gözlemcisi Oğuz Sarvan, MHK Yönetim Kurulu Üyesi ve Gözlemci Ünsal Çimen, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Yunus Yıldırım da izledi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti