Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandıklara sahip çıkın” – Kocatepe Gazetesi

“Sandıklara sahip çıkın” – Kocatepe Gazetesi
“Sandıklara sahip çıkın”

Dazkırı’da bulunan seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, halkın istek ve taleplerini dinledi. Yurdunuseven, 31 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu söyleyerek halktan sandıklara sahip çıkmalarını istedi.
“EVCİLER’E HİZMETİ GETİRECEĞİZ”
Yurdunuseven’in bir sonraki durağı Evciler oldu. Vatandaşlarla seçim bürosunda bir araya gelen bir Yurdunuseven, “ Sizlerde bu coşku, bu inanç, bu çalışmayı gördüğümde Evciler kararını çoktan vermiş diyorum. İnşallah 31 Mart akşamı da sandıklar açıldıktan sonra 1 Nisan itibariyle biz Evciler’e hizmet getirmeye niyetliyiz.” dedi.
“ÇİFTÇİMİZE BÜYÜK DESTEK VERDİK”
Çiftçiye büyük destek verildiğini söyleyen, Yurdunuseven, “Gezdiğimiz her yerde vatandaşlarımızdan çok güzel karşılıklar alıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 8-9 ilçe gezdim, bir sürü beldemize bir sürü köyümüze gittik Elhamdülillah hemşerilerimiz bizlere destekleri ile karşılık veriyor.  AK Parti hükümetleri döneminde Evciler’e çok ciddi yatırım yapıldı. Sadece gübre için 5 milyon ve mazot için 10 milyon TL’den fazla çiftçilerimize destek vermişiz. Barajlar yapmışız, köprüler inşa etmişiz inşallah bundan sonra da Belediyemiz ile de birlikte İl Özel idaremiz kol kola girerek daha güzel hizmetleri Evciler’e getirmek istiyoruz.” diye konuştu.
Yurdunuseven daha sonra Evciler’e bağlı Altınova Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, ilçe merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti.