Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı 4 yeni rakibi ile tanışacak

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı 4 yeni rakibi ile tanışacak

2011-2012 sezonunun sona ermesinin ardından Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ederek 3. Lig’e yükselme başarısı gösteren 9 takım arasında 1. Grupta Sandıklı Belediyespor’un da rakibi olacak 4 takım bulunuyor

2011-2012 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 3. Lig’e 9 takım yükseldi. Yeni sezonda Spor Toto 3.Lig’de yer alma hakkı kazanan 9 takım yeni liglerinde başarılı olabilmek için ter dökecek. Yeni sezonda da 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Sandıklı Belediyespor, liglerin başlaması ile aynı grupta yer alan 3. Lig’in yeni ekipleri ile tanışacak. 3. Lig’de oldukça iddialı olan Sandıklı Belediyespor’u birbirinden iddialı yeni ekipler bekliyor. 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Çorum Belediyespor, Bergama Belediyespor, Fatih Karagümrük ve Kayseri Şekerspor ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinde şu bilgilere yer verildi:
Çorum Belediyespor
Çorum’un profesyonel liglerdeki ikinci temsilcisi olacak olan Çorum Belediyespor, Çorumspor ile birlikte Spor Toto 3.Lig’de mücadele edecek. 1997 yılında kurulan kulüp, 2 sezondur bulunduğu Bölgesel Amatör Lig Play-Off 2.Tur eleme müsabakasında 1930 Bafraspor’u 1-0 yenerek profesyonel liglere yükseldi.
Bergama Belediyespor
1970 yılında kurulan kulüp, 1985 yılına kadar amatör liglerde mücadele etti. Daha sonra profesyonel liglerde yer alan Bergama Belediyespor, 2003-2004 sezonuna kadar 3. Lig ve 2. Lig’de yer almasına rağmen, o sezon sonunda Amatör Lig’e düştü. 2010-2011 sezonunda 1.Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluğa ulaşarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen takım BAL Play-Off 2. Tur müsabakasında Çiğli Belediyespor’u 1-0 yenerek Spor Toto 3.Lig’e çıkmayı başardı.
Fatih Karagümrük
1926 yılında Karagümrükspor olarak kurulan Fatih Karagümrük, bu sezon Spor Toto 3.Lig’e yükselen takımlar arasında en tecrübelisi. 6’sı Süper Lig olmak üzere toplam 48 sezon profesyonel liglerde yer alan İstanbul temsilcisi geçen sezon beşinci sırada bitirdiği BAL’da bu yıl Büyükçekmecespor’u 3-2 yenerek yeniden Spor Toto 3.Lig’e yükseldi.
Kayseri Şekerspor
Kayseri’nin profesyonel liglerdeki üçüncü temsilcisi olacak olan kulüp, 2002-2010 yılları arasında Kayseri amatör ligini sürekli şampiyon tamamladı. 8 sezon boyunca Spor Toto 3.Lig’in kapısından dönen Kayseri Şekerspor, 3.Lig’e terfi maçlarında Toroslar Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek profesyonel lige çıkarak, kuruluşunun 56.yılında profesyonel ligde oynama heyecanı yaşayacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti