Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandıklı artık daha yakın” – Kocatepe Gazetesi

“Sandıklı artık daha yakın” – Kocatepe Gazetesi
“Sandıklı artık daha yakın”

Sandıklı halkının uzun zamandır beklediği haberi Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl sosyal medya hesabından vatandaşlarımıza duyurarak, “Hızlı tren istasyon yerimiz onaylandı” dedi.
Sandıklı Kaplıca yolunda bulunan Dağlıoğlu Çeşmesi olarak bilinen bölgeye yapılacak olan Hızlı Tren İstasyonu ile ilgili olarak için Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün yapmış olduğu açıklama şu şekilde;
“Yeni Döneme muhteşem bir haber ile merhaba dedik. Ulaştırma Bakanlığımızdan Hızlı Tren istasyonumuzun yeri ile ilgili koordinat bilgileri Belediyemize ulaştı ve onayladık. Bölge İstasyonumuz eski Kaplıca yolumuzda ki Dağlıoğlu çeşmesi civarında yapımı gerçekleşecek olup ilçe merkezimize ve kaplıca bölgesine 6 km mesafede olacaktır. Artık İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa kısacası her yer ilçemize daha yakın. İlçemiz civarında en uzak yere ulaşım sadece 10 dakika olacaktır. Çevre ilçelere hizmet verecek olan TCDD Hızlı Trenimiz güzel ilçemize Hayırlı Olsun. En Büyük ilçe olarak Hak ettiğimiz hizmeti almak Hakkımız.”