Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı büyük kongreye gidiyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı büyük kongreye gidiyor

Sandıklı Belediyespor’un geçen hafta yapılması gereken ancak yeterli çoğunluğun sağlanamaması üzerine Cumartesi gününe ertelenen genel kurulu, bugün yapılacak

Spor Toto 3. Lig’de Afyon’u temsil edecek tek takım olan Sandıklı Belediyespor’da olağanüstü genel kurul toplantısı geçen hafta yapılmak istenmiş ancak ilk toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamamıştı. Bu nedenle bu Cumartesi gününe ertelenen genel kurul bugün yapılmaya çalışılacak. Hidayet Başçiftçi ve Halil İbrahim Necipoğlu’nun da aralarında bulunduğu tek listenin yönetime aday olacağı belirtildi.
Afyonkarahisarspor’un küme düşmesiyle yeni sezonda Afyonkarahisar’ı temsil edecek tek takım olacak Sandıklı Belediyespor’da yönetim netleştikten sonra da hiç vakit kaybedilmeden kadro kurma çalışmaları başlayacak. Bugün saat 14.30’da Sandıklı’da yapılacak genel kurulda istifa eden Adem Şeker başkanlığındaki yönetimin aday olması ise beklenmiyor. Hafta içinde de istifa eden Kulüp Başkanı Adem Şeker bir açıklamayla bu tür söylentilerin asılsız olduğunu ve kesinlikle aday olmayacağını ifade etmişti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti