Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandıklı daha da gelişecek” – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
“Sandıklı daha da gelişecek”

Hüdai Kaplıcası Safran Termal Otel’de düzenlenen hizmet içi eğitim programına katılmak için Sandıklı İlçesi’ne gelen İçişleri Bakanı Yardımcısı Osman Güneş Sandıklı Belediyesi’ni ziyaret etti

1988-1990 yılları arasında Sandıklı ilçesi’nde Kaymakamlık yapan İçişleri Bakanı Yardımcısı Osman Güneş, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü kontrolörlerine düzenlenen eğitim programının açılışı sonrasında ilçe de bir dizi ziyarette bulundu.
İlk olarak İlçe Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Güneş, daha sonra Sandıklı Belediyesi’ni ziyaret etti. İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş’e Kaymakam Ali Candan ve kurum amirleri eşlik etti. Belediye Başkanı İsmail Elibol, Belediye çalışmaları, projeleri ve ilçede ki gelişmeler hakkında Bakan Yardımcısı Güneş’e bilgi verirken, Belediyelerin yaşadığı zorlukları dile getirdi.
Belediye Şeref Defteri’ni imzalayan İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, tarihi, kültürel zenginliği sıcak ve vatansever insanıyla daha önce Kaymakamlık yaptığı ilçeye gelmenin gururunu yaşadığı belirtirken, genç, çalışkan ve heyecanlı Belediye Başkanı’nı ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Yıllar sonra Sandıklı’yı daha gelişmiş olarak bulduğunun altını çizen Bakan Yardımcısı Güneş, özellikle jeotermal zenginliklerden daha çok faydalanıldığında Sandıklı’nın daha da gelişeceğini belirtti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti