Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandıklı halkının adayı olarak buradayım”

“Sandıklı halkının adayı olarak buradayım”
“Sandıklı halkının adayı olarak buradayım”

AK Parti Sandıklı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan eğitimci Mustafa Çöl, iddialı üslubuyla dikkat çekti. Çöl, aday adaylığı kararını hiçbir şahsın ve grubun adayı olarak değil Sandıklı halkının adayı olarak açıkladığını söyledi

Eğitimci Mustafa Çöl, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sandıklı Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Çöl’ün dün öğleden sonra partide düzenlediği basın toplantısına partililerde katıldı.
SANDIKLI’DA ADAY
ADAYI ZENGİNLİĞİ
Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Cemil Akbaş, ilçenin Akharım beldesinde iki ilçe merkez Belediye Başkanlığı için 12 aday adayının bulunduğunu söyledi. Akbaş, AK Parti Akharım Belediye Başkan aday adaylığına Ramazan Erduran ve Eşref Ünsal’ın aday adayı olduğunu bildirdi. AK Parti İlçe Başkanı Cemil Akbaş Sandıklı Belediye Başkanlığı aday adaylığına; Mustafa Çöl, Ali Nurdoğan, Erhan Kırkpınar, Ziya Dazkır, İsmail Şimşek, Ahmet Perçin, Levent Işık, Fatih Mehmet Atasoy, Nuri Cengiz, Ahmet Mahmut Saylık, Ali İhsan Sönmez, Niyazi Koçak’ın başvurduğunu söyledi.
“KARARI İSTİŞARELER
SONUCU VERDİM”
Mustafa Çöl Belediye Başkan aday adaylığını açıkladığı toplantıda doğup büyüdüğü, halen ticari hayatını sürdürdüğü Sandıklı’ya daha fazla hizmet verebilmek için aday adaylığı başvuru dosyasını partisinin İlçe Başkanlığına teslim ettiğini bilirdi. Siyasi hayatına 2002 yılında Ankara Çankaya’da AK Parti Gençlik Kolları’nda başladığını, partisinin Ankara ve Sandıklı’da çeşitli kademelerinde görev yaptığını belirten Çöl; “Partim uygun gördüğü takdirde bu gö-revime Sandıklı Ak Parti Belediye Başkan adayı olarak devam etmek istiyorum. Öncelikle böyle bir karar alırken ailemle, iş ortaklarımla, Sandıklımıza hizmet etmiş ve etmeye devam eden değerli büyüklerimle istişarelerde bulundum. Onların rızası ve Sandıklı halkının teveccühü ile bu yola çıktım. Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri mahcup etmesin. Bu kararda hiçbir şahsın ve grubun adayı olarak değil Sandıklı halkının adayı olarak buradayım. Siyasetin amacı, insanlığın mutluluğu, huzuru ve refahıdır.” dedi.
“SANDIKLI’NIN YERİNDE
SAYMASINI HAZMEDEMİYORUM”
Mustafa Çöl, aday olup seçilmesi halinde Sandıklı’yı hem Türkiye hem de dünyada tanınan bir ilçe yapmak, AK Parti Genel Başkanı Başbakan R. Tayyip Erdoğan’ın 2023 vizyonu doğrultusunda Sandıklı’yı her yönüyle yaşanılabilir bir ilçe haline getirmeyi amaçladığını söyledi. Sandıklı için altyapı projesi, üst yapı projeleri, sosyal doku projeleri, çevre ve kentsel dönüşüm projeleri, sağlık projeleri, planlama çalışmaları, eğitim ve kültür projeleri, turizm projeleri, spor projeleri olduğundan söz eden Çöl; “Ekonomik kalkınma projeleri Belediye Yönetiminin Organizasyonu gibi birçok proje ile yola çıkıyoruz. Sloganımız ‘Projelerimiz Senedimizdir’ olacaktır. Yapabileceğimizin sözünü vereceğiz ve sonuna kadar arkasında duracağız. Ankara’ya sunulan her projemizin sonuna kadar takipçisi olacağız. Sandıklının hep yerinde saymasını hazmedemeyen bir hemşeriniz olarak, hem Afyonkarahisar, hem de Ankara’daki siyasi ve bürokratik çevremin de katkısıyla sizlere ‘umut ışığı’ olmak istiyorum. Tabi bu süreçte sizlerinde desteğine ihtiyacım olacak. Çünkü gücümü, heyecanımı ve enerjimi sizlerden alacağım. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin, yar ve yardımcımız olsun inşallah.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)