Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı, Maltepe’yi eli boş gönderdi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı, Maltepe'yi eli boş gönderdi

Elibol Sandıklıspor, dün evinde konuk ettiği Maltepespor’u 2-0’lık skorla devirmeyi başardı. Böylece puanını 18’e yükselten Kırmızı Şimşek, zirveye de bir adım daha yaklaştı

Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor, dün ligin 11’inci hafta mücadelesinde Maltepespor’la karşılaştı. Evinde oynadığı müsabakada rakibine karşı çok iyi bir mücadele sergileyen Elibol Sandıklıspor, Mustafa Aydoğdu ve Gökhan Güney’in golleriyle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Müsabakanın henüz başlarında Umut Pusat’ın 3 kişi arasından klas çalımlarla sıyrılıp yaptığı ortada bomboş pozisyonda bulunan Mustafa Aydoğdu, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda Elibol Sandıklıspor, yine baskılı oyununu sürdürdü. İkinci yarıda da Gökhan Güney’in kafa golü maçın skorunu tayin etti. Öte yandan Elibol Sandıklıspor’un iki topu da direkten döndü. Konuk ekip Maltepespor’un ise bir topu üst direkte patladı. Oldukça renkli bir maç izleyen taraftarlar, Elibol Sandıklısporlu futbolcuları maç sonrasında tebrik ettiler. Elibol Sandıklıspor, bu galibiyetle puanını 18’e çıkartırken, 9’uncu sıradaki yerini muhafaza etti.

Sandıklı, zirveye bir adım daha…

Elibol Sandıklıspor, dün evinde Maltepespor’u yenerek puanını 18’e çıkardı. Böylece Elibol Sandıklıspor, ikinci sıradaki ekiple puan farkını yalnızca 3’e indirdi. Dün oynanan maçta oldukça başarılı bir oyun sergileyen Elibol Sandıklıspor, rahat bir galibiyet elde ederek taraftarlarını mutlu etti

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta Elibol Sandıklıspor, sahasında Maltepe’yi 2-0 mağlup etti. Müsabakada öne çıkan dakikalar ise şöyle:
7’nci Elibol Sandıklıspor atağında dakikada sağ kanatan gelişen atakta Umut’un verdiği pası Mustafa Aydoğdu değerlendiremedi.
14’üncü dakikada Elibol Sandıklıspor’da Umut, şık çalımlarla rakiplerini geçerek kale önünde bulunan Mustafa Aydoğdu’ya topu aktarmayı başardı. Mustafa Aydoğdu’nun sağ kanattan sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.
21’inci dakikada Maltepespor atağında ort sahanın Elibol Sandıklıspor yarı sahasının ortalarında topa sahip olan Ethem, çok sert bir şut çıkardı. Kavisli giden top üst direkten oyun alanına geri döndü.
23’üncü dakikada Umut’un ceza sahası içine ortasında topla buluşan Mustafa Aydoğdu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı posizyondan yararlanmadı.
30’uncu dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Umut Pusat’ın un sol kanattan korner çizgisinden ortaladığı topa Gökhan kafayla vurdu. Üst direkten oyun alanına dönen topa gelişine sert vuran Kemal, topu auta gönderdi.
İlk yarı Elibol sandıklıspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.
İKİNCİ YARIDA DA KALE
DİREKLERİ DÖVÜLDÜ
Elibol Sandıklıspor, ikinci yarıda da kale direklerini dövdü. Kırmızı-Beyazlılar, farkı arttırma çabası içine giriştiği sırada Yusuf Orhan’ın bir topunun direkten dönmesiyle büyük bir şanssızlık yaşadı. Ancak, pozisyonun devamında Gökhan’ın golüyle Elibol Sandıklıspor derin bir oh çekti.
69’uncu dakikada Elibol Sandıklıspor’da Umut Sol kanatta atağa çıkarken rakip oyuncu tarafından düşürüldü. Yusuf’un kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak direkten döndü. Mustafa Akbulut’un bu kez ortaladığı topu Gökhan kafayla filelere gönderdi: 2-0.
Karşılaşma Elibol Sandıklıspor’un 2-0 galibiyeti ile sona erdi