Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandıklı yeterince çalışmadı” – Kocatepe Gazetesi

Milletvekili aday listelerinin belli
“Sandıklı yeterince çalışmadı”

Milletvekili aday listelerinin belli olmasının ardından bir açıklama da AK Parti Milletvekili aday adaylarından Sandıklılı işadamı Murat Cem Turan’dan geldi. Turan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Konuşmalarımda hep söyledim dava Türkiye davasıdır diye, sevdamız hiç bir zaman koltuk, makam sevdası olmamıştır, hiç bir zamanda olamaz. Ülkeme bugüne kadar, nasıl hizmet etmeye çalıştıysam, yine aynı heyecan ve hırsla çalışmaya devam edeceğim. Sandıklımızın başarılı, çalışkan belediye başkanı Mustafa Çöl seçim sürecinin başlamasıyla, kalbinden geçen, olması gerektiğine inandığı açıklamayı yapmıştır ‘’Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi olarak TBMM’de Sandıklımız’dan milletvekili görmek istiyoruz’’ başkanımın bu açıklamasıyla, Sandıklım için kendimi sorumlu hissetmeye başladım. Görüşlerine değer verdiğim, Sandıklılı hemşerilerimin telkinleriyle aday adaylığı müracatımı yaptım.
Aday adaylığım sürecinde, yaptığım çalışmalarda, açıklamalarda birinci önceliğim Sandıklı’nın en büyük ilçe olması, Sandıklı’da partimiz oylarının Türkiye ortalamasının çok üzerinde olması ve on bir yıldır vekil hasreti çektiğini, listelerde Sandıklı’dan aday olmasının partimizi güçlendireceğini anlattım. Ama şunu da üzülerek ifade etmek isterim, Sandıklı’dan vekil gönderme konusunda başta ilçe teşkilatımız olmak üzere, STK larımızın ve hemşerilerimin gereğinden az gayret sarfettikleri düşüncesindeyim. AK Parti genel merkezimizin titiz bir çalışmayla teşkilatlarımızın, hemşerilerimizin görüşlerini alarak oluşturduğu, milletvekili listesi başta ülkemize, İslam coğrafyasına, Afyonkarahisarımıza hayırlı olsun. Birbirinden değerli adaylarımızın tamamı bu görevi üstlenecek bilgi ve birikime sahip dava arkadaşlarımızdır, AK Parti Afyonkarahisar milletvekili aday listelerinde yer alan 6 dava arkadaşımın bu kutsal görevi layıkıyla yapacaklarından hiç kuşkum yoktur. Her zaman, her yerde, her şartta onların ve partimin yanındayım.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti