Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı yuvasında aslan kesiliyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklı yuvasında aslan kesiliyor

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta Play-Off hedefleyen Sandıklı Belediyespor, dün Manavgat Evrensekispor’u konuk etti. Rakibini 2-1’le geçen Sandıklı Belediyespor, Play-Off için yeniden ümitlendi

Ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergileyerek rakiplerinin korkulu rüyası olan Sandıklı Belediyespor, ne yazık ki ikinci yarıda istediği sonuçları alamıyordu. Son olarak geçen hafta deplasmanda düşme potasındaki MKE Kırıkkalespor’a yenilerek taraftarlarını üzen Sandıklı Belediyespor, dün Manavgat Evrensekispor’u konuk etti. Sandıklı İlçe Stadı’nda oynanan maçta rakibine karşı çok iyi bir oyun ortaya koydu. Maçın daha başında rakip kaleyi abluka altına alan Sandıklı Belediyespor, 4’üncü dakikada Durmuş’un golüyle öne geçti. Bu dakikadan sonra da iyi oyununu sürdüren Sandıklı Belediyespor çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı. İkinci yarıda da çok sayıda net gol pozisyonu yakalayan Sandıklı Belediyespor, Durmuş’la bir gol daha bularak rakibi karşısında 2-0’lık üstünlüğü ele geçirdi. Ancak son saniyeler oynanırken kazanılan serbest vuruştan kalesinde golü gören Sandıklı Belediyespor, maçı 2-1 de olsa kazanmayı başardı. Taraftarlarının desteğiyle müsabakada iyi futbol oynayan Sandıklı Belediyespor, haftalar sonra ilk kez galip gelerek sevenlerini mutlu etti.

STAT: Sandıklı Şehir
HAKEMLER: Abdullah Kalafatoğlu (**), Mehmet Çoşkun(**), Kemal Şafak (**)
SANDIKLI BELEDİYESPOR: Ramazan Murat (**) Hasan Hüseyin (***), Emre (***), Yücel (***), Yusuf (***), Samet (**), Durmuş (****)( dk 72 Hüseyin Yalçın **), Ömer (*), Kaan Akar (**)(dk. 90 Ferhat *), Serdar Ümit (**), Aziz (***) ( dk. 85 Onur *)
MANAVGAT EVRENSEKİSPOR: Serdar (*) Hasan Ali (*), Harun (*), Menderes (**), Gökhan Yılmaz (**), Tunahan Aydın (**)(dk.46 Gökhan Korkmaz (**), Tunahan Bilgin (*)(dk.46 Mubin *), Turgut (**), Rıdvan (*), Ferhat(**), Ali (*)(dk. 60 Tayfur *)
GOLLER: dk. 4 ve dk. 54 Durmuş (Sandıklı Belediyespor), dk. 90 Turgut (Manavgat Evrensekispor)
SARI KARTLAR: Yusuf, Kaan Akar(Sandıklı Belediyespor), Hasan Ali, Gökhan, Turgut, Ferhat (Manavgat Evrensekispor)

Bu galibiyet ilaç oldu: 2-1

Sandıklı Belediyespor, dün Manavgat Evrensekispor karşısında iyi oynayarak 2-1’lik bir galibiyet elde etti. Bu sonuçla Sandıklı Belediyespor, Play-Off umutlarını sürdürürken, rakiplerine de ‘bu yarışta ben de varım’ dedi

Teknik direktörlüğünü Orhan Yüce’nin yaptığı Manavgat Evrensekispor’la karşılaşan Sandıklı Belediyespor, kritik müsabakadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Sandıklı sahadan 2-1 galip ayrıldı. Maça Sandıklı Belediyespor çok iyi başladı.
4’üncü dakikada başlayan Sandıklı Belediyespor atağında Serdar’ın sol kanattan ortasına ceza sahası içinde Ömer vurdu. Ömer’in topu defansın ayağından geri dönerek Durmuş’un önünde kaldı. Durmuş sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 1-0.
12’nci dakikada Manavgat’ın atağında Tunahan Bilgin’in kafayla vurduğu top, kaleci Ramazan Murat’ta kaldı.
14’üncü dakikada Menderes’in ters şutunda, kaleci Serdar topu güçlükle kontrol etti.
23’üncü dakikada Tunahan Bilgin’in sert vuruşunda kaleci gole izin vermedi.
36’ncı dakikada Sandıklı atağında kalecinin kaleci terk etmesini fırsat bilen Kaan Akar’ın vuruşunda top üst direği sıyırıp auta çıktı.
41’inci dakikada Sandıklı Belediyespor’un geliştirdiği atakta ceza sahası içinde uygun pozisyonda topa sert vuran Durmuş’un şutuna defans ayak koyarak çeldi. İlk yarı Sandıklı Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda karşılıklı birer gol,
İkinci yarıya Sandıklı Bleediyespor, ataklarla başladı.
56’ncı dakikada Sandıklı Belediyespor’un atağı Yücel Çakır’la başladı. Yücel, topu yanında bulunan Aziz’e aktardı. Aziz, topu sağ kanatta daha müsait durumda bulunan takım arkadaşı Durmuş’a gönderdi. Durmuş kaleyi çaprazdan gören noktadan çok sert vurdu top filelerle buluştu. 2-0
58’inci dakikada Sandıklı Belediyespor atağında ceza sahası dışında topla buluşan Serdar Ümit Deniz sert vurdu top çok az farkla üstten auta çıktı.
59’uncu dakikada Sandıklı Belediyespor’da sol kanatta topla ilerleyen Aziz, kalecinin dışarıya çıktığı pozisyonda kale boş iken yatarak topa dokundu ancak top üstten dışarı çıktı.
73’üncü dakikada Sandıklı Belediyespor atağında Kaan ceza sahası dışından sert vurdu. Kaleye yönelen topu kaleci tokatladı. Dönen topa Hüseyin Yalçın gelişine çok sert vurdu bu kez de yine kaleci topu yumruklayarak tehlikeyi önledi.
82’nci dakikada konuk takım atağında Ferhat’ın şutunda top kalecide kaldı.
90’ıncı dakikada Manavgat Evrensekispor, ceza sahasının orta alana yakın tarafından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Turgut, şık bir vuruşla Manavgat’ın golünü kaydetti. 2-1
Karşılaşma Sandıklı Belediyespor’un 2-1 galibiyetiyle sona erdi. Haberler ve Fotoğraflar: Ramazan Hüseyin Biçer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti