Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da bozulan yollar düzeltiliyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da bozulan yollar düzeltiliyor – Kocatepe Gazetesi
Sandıklı'da bozulan yollar düzeltiliyor

Sandıklı’da Sanjet çalışmaları esnasında bozulan yollarda asfaltlama ve parke taşı çalışmaları devam ediyor

Sandıklı’da uzun zamandır devam eden yağışlar nedeniyle ara verilen yol yapım çalışmaları hava şartlarının düzelmesiyle tekrar başladı. Sanjet çalışmaları nedeniyle bozulan işlek cadde ve sokaklarda yapılan asfaltlama ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Uzun Çarşı’da yapılan Sanjet çalışmaları esnasında bozulan yollarda parke taşı ile reviz-yon yapılırken, Belediye Meydanı’ndan eski Jandarma Karakolu’na kadar olan yolda ise asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Sanjet çalışmaları esnasında kazılan yollarda ekonomik ömrünü tamamlamış su ve kanalizasyon boruları da yenilenirken Sandıklı yollarının yap-boz tahtasına dönmemesi için tüm altyapı çalışmalarının tamamlandığı öğrenildi.
Asfaltlama çalışmalarında Sandıklı Belediyesi fnisheri ve silindiri kullanılırken, mevsim şartlarına göre çalışmaların devam edeceği belirtildi.
Sandıklı caddelerinde devam eden asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, “İlçemizde jeotermal ısınma için hummalı bir çalışma yapıyoruz. Sanjet çalışmalarından dolayı bozulan cadde ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarına devam ediyoruz. Asfaltlama işlerinde kendi iş makinelerimizi kullanıyoruz. Çalışmalar mevsim şartlarına göre devam edecek.” dedi.