Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’da kongre bekleniyor – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı’da kongre bekleniyor – Kocatepe Gazetesi
Sandıklı'da kongre bekleniyor

Spor Toto 3. Lig’de Afyonkarahisar’ı temsil edecek tek takım olan Sandıklı Belediyespor’da kongre öncesi çalışmalar devam ediyor

Sandıklı Belediyespor, Afyon’u, Afyonkarahisarspor’un da küme düşmesiyle profesyonel liglerdeki temsil edecek tek takım. Geçen sezon mücadele ettiği 3. Lig’e iyi bir başlangıç yapan ve ilk yarıda liderliğe kadar yükselen Sandıklı Belediyespor, ikinci yarıdaki taraftar olayları ve sonunda alınan başarısızlıklarla ligi hedeflediği noktanın birhayli gerisinde tamamladı. Sandıklı Belediyesporlu yöneticiler de alınan kötü sonuçlardan ve taraftar olayları nedeniyle istifa kararı aldı. Sandıklı Belediyespor, 2 Haziran Cumartesi günü kongreye gidecek. Kongrede de büyük bir olasılıklıkla bir önceki yönetim kurulu üyelerinden Hidayet Başçiftçi ve Halil İbrahim Necipoğlu’nun öne çıktığı tek liste göreve gelecek. Şu aşamada kulüpte kongre çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, 2 Haziran’da yapılacak kongrede aday olması beklenen listede yer alacak isimlerden Hidayet Başçiftçi de şu aşamada kesinleşen bir durumun olmadığının altını çizdi. Başçiftçi, Sandıklı Belediyespor’un yönetimsiz ve sahipsiz kalması gibi bir durumla karşılaşmayacağını ifade ederken, “Eğer Sandıklı Belediyespor’un sahipsiz kalabileceğini düşünürsek aday olabiliriz” dedi.

Başçiftçi: “Sandıklı Belediyespor’a zarar vermeyelim”

Sandıklı Belediyespor’un 2 Haziran’da yapılacak kongresinde tek listenin yönetim için adaylığını açıklaması bekleniyor. Kongre öncesinde kulüpte ise sessizlik hakim. Sandıklı Belediyespor’un kongresinde kimsenin aday olmaması durumunda kendilerinin yönetime talip olacaklarını ancak şu aşamada kesinleşen bir durumun olmadığının altını çizen Hidayet Başçiftçi ise “Aslolan Sandıklı Belediyespor’un zarar görmemesidir. Biz şu anda kesin olarak göreve talip değiliz. Eğer kimse yönetim için adaylığını açıklamazsa ancak o zaman biz bu göreve geliriz” dedi.

“İnsanları karşı karşıya getirmek istiyorlar”

Hidayet Başçiftçi açıklamalarına şöyle devam etti: “Taraftar sitelerinde ve sosyal medyada bazı isimler ortaya atılıp bu kişileri karşı karşıya getiriyorlar. Bu durum Sandıklı Belediyespor’a zarar vermekte. Takımın mali durumunu şu aşamada bilmediğimiz için bunun araştırmasını yapıyoruz.”

“Görevi bırakan yönetim oldukça başarılı”

Hidayet Başçiftçi istifa eden yönetimin de bir hayli başarılı olduğunu belirterek, “Maddi manevi olarak Sandıklı Belediyespor’a tam destek verdiler. Başarılı da oldular” dedi. Başçiftçi sözlerini şöyle tamamladı: “Görevi bırakan yönerimin başarılı olduğunu düşünüyoruz. Eğer Sandıklı Belediyespor’un sahipsiz kalabileceğini düşünürsek biz aday olabiliriz. Sandıklı Belediyespor, tüm Afyonkarahisar’ın ve Sandıklı’nın takımı. Bu takıma zarar vermemek gerekir. Bu aşamada daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dostluk mesajları daha çok ön planda olmalı. Göreve geldikten sonra eğer aday olup seçilmemiz halinde gerekli çalışmaları yapıp basın açıklaması da yapacağız.” Haber: R. Hüseyin Biçer