Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklılılar’a Ramazan kitabı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Sandıklılılar'a Ramazan kitabı

Sandıklı Belediyesi kültür hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Mübarek Ramazan ayında özellikle çocukların ve gençlerin okuması, dinimizle ilgili bilmediği konuları öğrenebilmeleri için “Sorularla Dinimi Öğreniyorum” kitabı bastırılarak dağıtımına başlandı

Sandıklı Belediyesi’nin 11. kitabı olan “Sorularla Dinimi Öğreniyorum” kitabı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinesinde personellerimiz tarafından ilçemizde ki tüm evlere kapı kapı dağıtılıyor.
İçerisinde dinimizi daha iyi öğrenebilmek için itikat, ibadet, ahlak konularında soru ve cevaplarının yer aldığı kitapta peygamber efendimizin hayatıyla ilgili sorular ve cevaplar yer alıyor.
Eğitici ve öğretici dini kitap toplam 56 sayfadan oluşuyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Elibol; “Belediye olarak yol, su, kanalizasyon, çevre düzenlemesi gibi hizmetlerin yanı sıra kültürel hizmetlere de önem veriyoruz. Bu kitapla birlikte 2 yıllık görev süremiz içerisinde toplam 11 kitap yayınlamıştık. ‘Sorularla Dinimizi Öğreniyorum’ kitabını personelimiz ilçemizde ki evlere kapı kapı dağıtıyor. Amacımız Mübarek Ramazan ayında çocuklarımızın ve gençlerimizin dinimizi daha iyi öğrenebilmelerini sağlamak.”dedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti