Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sandıklı’nın Tek Ülkücü Başkan Adayı Şahin’dir”

İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Av. Emir Erkalan, ilçede tek ülkücü adayın partisinin Belediye Başkan Adayı Hidayet Şahin olduğunu iddia ederek ülkücülüğün bozkurt işareti yapmakla sınırlı olmadığını belirtti. İYİ Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hidayet Şahin’de konuşmasında, “Bazıları arkamızda üç milletvekili var diyor. Bizim arkamızda dağ gibi duran genel Başkan Yardımcımız Hakan Şeref Olgun var.” dedi.

İYİ Parti Sandıklı İlçe

İYİ Parti Sandıklı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı dualarla yapıldı. Açılış törenine; İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, Eğitim Politikaları Başkanı Ayşe Sucu, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il yönetim kurulu üyeleriyle vatandaşlar katıldı.

“TEK ÜLKÜCÜ BAŞKAN BİZİM ADAYIMIZ”

Sandıklı İYİ Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törenin açış konuşmasını yapan İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Av. Emir Erkalan, Belediye Başkan adayını önceden belirlediklerini kaydetti. Başkan Erkalan, “Biz Belediye Başkan adayımızı çok önceden belirledik. Hidayet Şahin Başkanımızı Genel Başkanımıza sunduk ve kendilerinin oluruyla, dürüst başkan, iyi başkan, Sandıklının tek ülkücü başkanı Hidayet Şahin’i Sandıklı’ya Belediye Başkan adayı yaptık. ‘Tek Ülkücü Başkan’ dedim. Çünkü rakiplerinin hepsinin AKP’den yolu geçmiştir. Hidayet Şahin, hiç bir zaman davasından sapmamış bir dava adamıdır. Ülkücülük sadece bozkurt işareti yapmak değildir. Ülkücülük bir davadır. Benim adayımda dava adamıdır. Allah nasip ederse sözde milliyetçiler değil özde milliyetçiler birleşecek ve Hidayet Şahin Belediye Başkanı olacaktır.” dedi.

“BURADAKİ İNSANLAR TOPLAMA DEĞİL”

İYİ Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Hidayet Şahin, SKM açılışında yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Yaklaşık 12 yıl Borsa Başkanlığımın ardından bu görevimden istifa ederek aday oldum. Adaylığımı kabul eden Genel Başkanımıza, il ve ilçe teşkilatıma çok teşekkür ederim. Bu açılış için buraya gelen insanlarımız başkalarının yaptığı gibi toplama değildir. Buraya gelen insanlar kendisini davasına adamış insanlardır. Bazıları arkamızda üç milletvekili var diyor. Bizim arkamızda dağ gibi duran genel Başkan Yardımcımız Hakan Şeref Olgun var. 31 Mart akşamı Belediye’ye İYİ Parti bayrağını dikeceğiz. Ülkücüler kazanacak. Davasına sahip çıkanlar kazanacak.”

“HEPSİ TOZ DUMAN OLDULAR”

Sandıklı İYİ Parti SKM açılış töreninde konuşan İl Başkanı Muhummet Mısırlıoğlu, şöyle konşutu: “Çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. Bu sürede her şey alevlendi, ateşlendi. Sandıklıda da her şey toz duman. Hepsi toz duman oldular. Sandıklının kararını Sandıklılar verir. Bu bir hizmet yarışıdır. Türkiye’nin geldiği durum ortadadır. Türkiye gerçekten zor bir süreçten geçiyor. Böyle abuk sabuk çekişmelerle kaybedecek zamanımız yok.  Ülke bitmiş bunlar hala oyuncak derdindeler. Emeklimiz, memurumuz, çiftçimiz, işçimiz perişan, gençlerimiz perişandır. Ülkeyi bitirdiler, ülkeyi iflas ettirdiler. Hizmet getirmek için iktidarın desteğine ihtiyaç yok, önce güçlü bir aday lazım. İşte güçlü aday Hidayet Şahin’dir. Liyakatli bir ekibimiz var, arkamızda dağ gibi duran bir Genel Başkan Yardımcımız var. Hep beraberiz. Gece gündüz çalışır Sandıklıyı pırıl pırıl yaparız.”

“22 YILDIR NİYE HİZMET ETMEDİNİZ? BİZ HİZMET İÇİN VARIZ”

İYİ Parti Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, açılış töreninin son konuşmasını yaptı. Milletvekili Olgun, “Sandıklıya şunu söylemek istiyorum. Yaklaşık üç yıldır sizlerle beraberim ve Sandıklaya gerçekten aşığım. Sandıklı ile ilgili her gün bilgi alıyorum. Biz siyaseti bir amaç için değil hizmet için yapıyoruz. Biz sizin dertlerinize ve mutluluklarınıza ortak olmak istiyoruz. Seçimlere mertçe tek başına giren tek parti İYİ partidir. Siyasette insanların prensipleri olur, hayalleri olur. İnsanlar kendilerine en yakın gördükleri adaya oy verirler. Sandıklıda İYİ partinin dışında diğer partilerde ne ideal nede hizmet aşkı var. Arkamızda üç milletvekili var diyenlere sesleniyorum. 22 yıldır milletvekili yapan sizlerin elini kolunu tutan mı oldu, neden hizmet etmediniz, şimdimi aklınıza geldi. Bunlar 22 yılda ne yaptılar. Bunlarda aşk ve ideal yok. Yeminler olsun bizde hizmet aşkı var. Biz hizmet için varız.31 Mart akşamı seçimleri kazanıp 1 Nisan günü buraya geleceğiz. Sandıklıyı kazanacağız. Sandıklılı hemşerilerime güveniyorum.”

“Sandıklı’nın Tek Ülkücü Başkan Adayı Şahin’dir”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti