Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sandıklı’ya 17 bin TL ceza geldi

Sandıklı’ya 17 bin TL ceza geldi
Sandıklı'ya 17 bin TL ceza geldi

Sandıklı Belediyespor, Bayrampaşaspor’la oynadığı müsabakada atılan kötü tezahürat ve yakılan meşaleler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nca 17 bin TL cezaya çarptırıldı

Sandıklı Belediyespor’un Bayrampaşaspor’la oynadığı müsabakada atılan kötü tezahürat ve yakılan meşaleler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nca bin TL ceza verildi. Ancak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, aynı eylemin aynı sezon içerisinde üçüncü kez tekrarı nedeniyle kırmızı-beyazlı kulübe 16 bin ek ceza kesti. Böylelikle Sandıklı Belediyespor, 17 bin TL gibi büyük bir ceza ödemeye mahkum oldu. Konu hakkında Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan da şu yazılı açıklama yapıldı:
“Sandıklı Belediyespor Kulübünün, 04.03.2012 tarihinde oynanan Sandıklı Belediyespor- Bayrampaşaspor Toto 3. Lig 1. Grup müsa-bakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1.000 TL Para cezası ile cezalandırılmasına, aynı mü-sabakada Sandıklı Belediyespor Kulübünün taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve bu eylemin aynı sezon içerinde 3. kez gerçekleşti-rilmesi nedeniyle 16.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Cezaların birleştirilmesi suretiyle Sandıklı Belediyespor Kulübünün toplam 17.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.” (Kocatepe)