Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

ŞANIN YETER!

Okyanus ötesindeki dalgalanmalardan medet umup ülkemizde fırtına çıkarmaya çalışanlar; güçlü ve Büyük Türkiye’nin ne milli rotasını saptırabilir ne de menzilini, mefkûresini değiştirebilir. Milli feraset görür, bilir, hisseder.

Hızla değişen ülke gündemimizi büyük bir dikkat ve önemle izliyoruz. İçeride olan hırsızlara kapının kilit tutmayacağının farkındayız. Havada artık rüzgar da var ve tüm fırıldaklar dönmeye devam ediyor. İsim isim anılmaya değmez bu satılmışlar tüm rollerini eksiksiz icra etmeye devam ediyor.

“Ben ahmakın tekiyim” diyen darbecilerin ağabeyi olan bir adama, kimler niye ihtiyaç duyup da yeniden özgüven patlaması yaşamasına ve devlete rota çizmeye kalkmasına imkan sağlar…

Bülent Bey, eğer bir drama şahit olmak istiyorsa teröristin yazdığı kitapları okuyup, reklamını yapmayı bıraksın. Gidin bir şehit evini ziyaret edin ya da gidin evlatları için sıcak soğuk demeden nöbet tutan anneleri dinleyin.

Yarın birgün Paşinyan da mı mağdur olur acaba? Veya aslında gizli müslüman, gençliğinde namaz da kılarmış, Azerbaycan da çok ileri gitti bu arkadaşın üzerine vb derse birisi şaşar mıyız?

Yani nereden bakarsan bak, mayınlı bir alandan yapılan bu ifadelerin Cumhur İttifakı’na fitne ve düşmanlık yaratmaktan ve ayrıca Türkiye üzerinde hesap yapanları heyecanlandırmaktan başka bir hükmü olmayacaktır.

Joe Biden’ın Türkiye’ye yönelik düşmanca mesajlar verdikten sonra seçimlerde Başkan seçilmesinin birileri için umut ve beklenti doğurduğu gerçektir.

Cumhur İttifakı’nı bozmak, dağıtmak, gücünü zayıflatmak isteyen güçler her türlü fitne oranını arttırarak harekete geçmiştir. Türkiye milli duruşunu her alanda gösterdikçe birilerinin rahatsızlığı oldukça artmaktadır.

Türkiye’de ekonomide ve hukukta yaşanacak reform dönemi hainlere, bölücülere, teröristlere fırsat ve nefes dönemi değil, Türk milletinin huzurunu, refahını sağlayacak adımlar barındırır ancak…

İşte bu süreçte içimizde görünenlere de, dışımızdaki düşmanlara da çok dikkat etmeliyiz.

Cumhur İttifakı, Türk milletinin varlığını, geleceğini koruma adına ilkeler etrafında kurulmuş bir ittifaktır.

Gerek Sayın Erdoğan, gerek Sayın Bahçeli bu ilkeleri korumak için oldukça titiz, ölçülü ve samimi davranmaktadır.

Joe Biden üfleyince ayarları bozulanlar, heyecan yapanlar, beklentiye girenler bunu anlayamaz ve kavrayamazlar.

Bunlar için Ne terörist Demirtaş’ın ne de kullandıkları diğer isimlerin aslında hiç bir önemi yoktur.  Bunları paniklendiren bunca zamandır emek ve para harcadıkları besledikleri terörün ülkemizde bitmeye yakın olmasıdır. Bakınız geçtiğimiz gün katıldığı bir törende ne diyor Sn. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Bakan Soylu Ankara’da Jandarma Havacılık Okul Komutanlığı’nın düzenlediği pilotluk ve teknisyenlik kursunu tamamlayan askerler için Şehit Orgeneral Eşref Bitlis Kışlası’nda mezuniyet törenine katıldı. Burada konuşan Soylu Bakan, Türkiye’nin güvenlik yönetimi açısından büyük ve tarihi bir değişim yaşadığını belirterek “Türkiye eskiden yabancı ülkelerden aldığı insansız hava araçlarıyla (İHA) sağlanan emanet bir istihbaratla terörle mücadele etmeye çalışıyordu. Bugün milli İHA ve SİHA’larımızla ürettiğimiz istihbarat ve izleme ağı, PKK’yı 3 bin rakımındaki mağaralarında dahi takip edebilmektedir. Eskiden terörle mücadele etmek için bize saldırılmasını beklerdik, bugün yaz, kış kesintisiz operasyon yapan, terörü kaynağında yok eden bir anlayışımız var” dedi.

“Önümüzdeki yıl terörle mücadele hedefimizde ulaşacağımız temel nokta, son darbeyi vurmaktır. Zaten eylem yapamaz hale gelmiş olan, telsizlerle konuşmaktan bile çekinen ancak sivilleri hedef alabilen, salgında insanlara ekmek götüren Vefa Sosyal Destek Grubu’na bile saldırmaktan utanmayan bu hainlerin ipini inşallah 2021 yılı içinde çekmiş olacağız. Soylu Bakanın bu açıklaması bazı şeylere ışık tutmaya yetecektir.   Ve bugün baktığımızda Sadece içeri değil En zor zamanında, en zor anında:

-Irak’ta,

-Suriye’de,

-Doğu Akdeniz’de,

-Adalar denizinde

-Libya’da,

-Kafkaslar’da,

-Karabağ’da

-Kıbrıs’ta

-Göklerde…

Dört nala koşturuyor, kılıcını sallıyorsun. Şanın yeter Türkiyem!

Bizim baktığımız yer Türkiye’dir, bastığımız yer Başkent Ankara’dır, dünyayı kavrayıp okuduğumuz dil ağzımızdaki ana sütümüz Türkçe’dir. Tüm bu Duygu ve hassasiyetle İZLİYOR, GÖZLEMLİYORUZ. Allah kılıcını keskin, bileğini sağlam, nefesini daim etsin Türk Ordusu, Türk Devleti. Amin.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER