Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SANJET ısınma sezonunu başlatıyor – Kocatepe Gazetesi

SANJET ısınma sezonunu başlatıyor – Kocatepe Gazetesi
SANJET ısınma sezonunu başlatıyor

Sandıklı ilçesinde, jeotermal enerji ile ısınan abonelerin bugün itibariyle ısıtma sezonunun başlaması ve sıcak suların sisteme verilmesi nedeniyle, bina altı giriş-çıkış ve iç hat tesisat vanalarını açmaları gerekiyor.
KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI
SANJET A.Ş.’nin tarihinde ilk defa 2 milyon TL kâr eden bir şirket haline geldiğini ifade eden Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, geçmiş seneleri mali yönden hep zarar olarak kapatan şirketin bu sene mali yönden ilk defa artıya geçtiğini belirtti. SANJET A.Ş.’nin kurulduğundan bugüne kadar her yıl yapılan zammın, verdiği talimatlar doğrultusunda bu yıl uygulanmayacağını aktaran Çöl; “Geçen sene ki fiyatlar bu yılda aynı şekilde uygulanacak. Vatandaşlarımıza göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hep ucuz ve kaliteli ısınma sözü verdik. Çabalarımız hep bu yöndeydi. Bu sezon başlamadan geçen sezon ısıtma hattımızda oluşan problemleri ve kaçakları belirledik. Yaz sezonu başlayıp sıcak sular sistemden çekildiği zaman yoğun bir mesai harcadık. Tepeden tırnağa Sandıklımızda ki bütün ana arter ve ara sokaklar dâhil olmak üzere zamanı geçmiş ve eskiyen bütün boruları yenileyerek su kaçaklarımızın ve sistemimizi yoran arızaların önüne geçmiş olduk. SANJET A.Ş. Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda bu ısıtma sezonunda zam yapmama kararı aldık. Vatandaşlarımız geçen seneki fiyatlarla bu sene tekrar ısınmaya devam edecekler. Tabi bu kararları alırken mali olarak güçlenmemiz ve SANJET A.Ş’ yi düştüğü kötü durumdan çıkarmamız gerekiyordu” dedi.
YATIRIM FAZLA ZAM YOK
En az 6 ay maaş alacağı olan, kuyulara gelen elektrik faturalarını ödeyemeyen ve 3.5 milyon TL borç ile devir alınan SANJET’i 2,5 yılda, 2 milyon TL kâr eden bir şirkete dö-nüştürdüklerini belirten Çöl; “En fazla yatırım yaparak zam yapmayan bir şirket haline geldik. Bu hizmetlerimiz vatandaşlarımızın bize ona güveni ve personellerimizin gece gündüz çalışmaları ile mümkün olmuştur. Bu bağlamda tüm SANJET A.Ş personellerine teşekkür ediyorum. Tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)