Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlı: 15 Temmuz’dan önce de hainlerin karşısındaydım

28 Nisan Cumartesi günü
Şanlı: 15 Temmuz’dan önce de hainlerin karşısındaydım

28 Nisan Cumartesi günü öğleden sonra saat 14:00’de işadamı Galip Şanlı, AK Parti de düzenlediği basın toplantısında Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
“BİZ ARTIK
AFYONKARAHİSARLI OLDUK”
“Allah nasip etti böyle bir yola çıktık.” diyen işadamı Galip Şanlı, 24 Haziran tarihinde AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortak kararıyla erken genel seçime gidildiğini söyledi. Şanlı, “Bu erken seçimde bugüne kadar gönül bağı ile devam ettiğimiz partimizde resmiyette çok fazla olmasak bile yaklaşık 10 yıldır bütün seçimlerde birlikte çalıştık. İnşallah bu seçimde de hem Sayın Cumhurbaşkanının yanında bulunabilmek hem ülkenin üzerinde oynanan oyunları bozmak için milletvekili aday adayı olduk. On yıldır Afyon’da yaşıyorum. Basın mensubu arkadaşlarımız ve arkadaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarından çok ciddi bir teveccüh aldık. Onların desteği ve baskısıyla Bismillah diyerek bir yola çıktık. Allah nasip eder bize o günleri gösterirse Afyonkarahisar’ı Mecliste en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Şunu açık ve net şekilde söylüyorum; Niye Afyon diye sorulduğunda cevabımız biz artık Afyonkarahisarlı olduk. Soranlara da söylüyorum ben artık Afyonkarahisarlıyım. Doğup büyüdüğüm şehir İstanbul. 2008 yılından beri Afyon’da ikamet edip ticaretle uğraşıyorum. Bana sorulsa İstanbul’a dönmek kesinlikle öyle bir niyetim yok. Allah nasip ederse mezarımız da ekmeğimiz de burada olacak. Benim için doğduğum değil doyduğum şehir önde gelir” dedi.
“BU YOLA BAŞ KOYDUM”
Afyonkarahisar’da iyi, kötü, tatlı, acı günler yaşadığını belirten Şanlı şöyle konuştu: “İnşallah bundan sonra çok daha iyi günleri olacak. Şu dakikadan itibaren tüm aday adayı arkadaşlara aynı mesafede ve dostlukta yaklaşacağım. Benim için hepsi birer ağabey, abla, kardeştir. Liste de yer alayım ya da yer almayayım, ister birinci ister altıncı sırada olayım; benim için hiçbir şey fark etmeyecek. İnşallah 24 Haziran gecesi Türkiye’nin önünde farklı bir kapı açılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızı artık Başkan olarak göreceğiz. Halkımızın teveccühü ile hükümetimiz de tekrar çoğunlukla iktidara devam edecek. Ben bu yola baş koydum. Bunu 15 Temmuz hain darbe girişiminde de yaşadık. Bu partinin önünde hep birlikte gördük. Zamanında bu memlekete hainlik yapmaya kalkanların karşısında 15 Temmuz’dan önce de durdum. Bütün Afyon kamuoyu bunu biliyor. Meclise gitmek istememde ki sebeplerden birisi de artık Afyonlu hemşehrilerimi bende temsil etmek istiyorum. Listede olup olmamam önemli değil. Hangi arkadaşım listede olursa onun yanında yer alıp partimin bana vereceği talimatlara uyacağım. Seçim akşamına kadar hepimiz partimizin neferi olacağız”  
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti