Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şanlı yürüyüşü sürdürme gayretindeyiz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, tarihin son ve büyük zaferleri arasında yer alan Büyük Taarruz’un 101. yılının idrak edildiği bu günlerde tarihten alınan inanç ve azim ile her alanda yeni zaferler elde etmek amacıyla şanlı yürüyüşü sürdürme gayretini yaşadıklarını belirtti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Zafer Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
“ECDADIMIZ
ADİL DÜZENİN TEMELLERİNİ
İNŞA ETTİ”
Ali Özkaya, tarihi boyunca hiçbir dönem de esaret altına girmemiş olan, şanlı zaferleri ile dünyaya nizam vermiş asil bir ecdadın, aziz milletin bir mensubu olarak Zafer Haftasında büyük bir gurur yaşadığını belirtti. Özkaya, “Tarihe adını şanlı zaferle ile yazdırmış olan ecdadımız, 7 kıtaya adalet ile hükmetmiş, korku değil merhamet ile asırlar boyu mazlum ve mağdurların yanında olmuştur. 1071 Ağustos ayında Sultan Alparslan ve şanlı ordusu ile Anadolu’yu bizlere yurt etmiş, dünya tarihin en merhametli ve adil düzeninin temellerini inşa etmiş, kendisini yok etmeyi hedefleyenlere karşı imkansızlıklarıgözardı ederek büyük bir iman gücü ile amansız mücadeleler vermiştir. Tarihimizin son ve büyük zaferleri arasında yer alan Büyük Taarruz’un 101. yılını idrak edeceğimiz bu günlerde tarihimizden aldığımız inanç ve azim ile her alanda yeni zaferler elde etmek amacıyla şanlı yürüyüşümüzü sürdürmenin gayretini yaşıyoruz.” dedi.
“YARINLARA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ”
Özkaya, sözlerini şöyle tamamladı: “1071’de yurt edindiğimiz, Büyük Taarruz ile düşmanı tarumar ettiğimiz inançla 15 Temmuz’da ülkemizin bütünlüğünü hedef alan hainlere dur dediğimiz kararlılıkla Cumhuriyetimizin ve ecdadımızın bize bıraktığı mirasa sahip çıkıyor, onların aziz hatırlarını yaşatmanın gayreti ile yarınlara emin adımlarla yürüyoruz. Bir milletin küllerinden doğmak suretiyle yeniden ayağa kalkışının mihenk taşı Afyonkarahisar’ın hizmetinde olmanın gururu ile Aziz Milletimizin ve hemşehrilerimizin Zafer Haftası’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal ile bugüne kadar canını bu kutsal vatan toprağı için feda etmiş aziz şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi saygı ile anıyorum.”