Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanlı’ya en güzel plaket – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şanlı'ya en güzel plaket

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, özel halk otobüsü firması Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı’ya teşekkür plaketi verdi

Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, il prokotolüyle öğle yemeğinde buluştu. Özel halk otobüsü firması Şanlı Ulaşım A.Ş.’nin yönetim merkezindeki yemeğe Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Abdioğulları, Yarım Elma Derneği Müdürü Mesut Akkaş ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.
SABİT GELİR VE İSTİHDAM JESTİ
Yemekte, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, derneğe yaptığı katkılardan dolayı Galip Şanlı’ya teşekkür etti. Kumartaşlı, daha önce Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın izniyle Bankalar Caddesi’ndeki bir bilet dolum yerinin elde ettiği gelirin Galip Şanlı tarafından Dernek’e verildiğini hatırlatarak “15 Ocak tarihinde derneğimizin genel kurulu yapıldı. Bu genel kuruldan sonra Galip Şanlı, derneğimizi ziyaret etti. Bir gelirimizin olup olmadığını sordu, olmadığını söyledik. Sayın Belediye Başkanımızın da izniyle bir bilet dolum merkezi kuruldu. Oradaki gelir derneğimize aktarıldı, merkezde de bir gazimiz istihdam edildi” dedi. Kumartaşlı, Yeşilyol ile Ambaryolu’nun kesiştiği noktadaki özel halk otobüsü duraklarında da bir gazinin istihdam edileceğini, Dernek’in yine bu merkezden de sabit gelir elde edeceğini, bundan mutluluk duyduğunu söyledi. Kumartaşlı, desteklerinden dolayı Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı’ya teşekkür plaketi takdim etti.
“HER ZAMAN YANINIZDAYIM”
Her fırsat şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu ifade eden Şanlı, kendisine verilen teşekkür plaketinden dolayı Başkan Kumartaşlı’ya teşekkür etti. Şanlı, “Afyonkarahisar’da bulunan Turex dolum merkezlerimizden bir tanesine Afyonkarahisar’daki Gazimizi işe başlattık ve yine aynı şekilde Afyonkarahisar’da bulunan Turex dolum merkezlerinden bir tanesinin gelirlerini derneğimize bağışlayacağız” diye konuştu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ise kendilerine her fırsatta destek veren Şanlı’ya teşekkür ederek plaketi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun takdim etmesini istedi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti