Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şanslı müşteri, paniğe kapılıp kaçmak istedi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şanslı müşteri, paniğe kapılıp kaçmak istedi

PTT’nin 170’inci kuruluş yıldönümü Afyonkarahisar’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler çerçevesinde PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü’nde posta gişelerinde işlem yaptıran 170’inci kişiye hediye verildi. Hediyeyi alan Emrah Bal’ın şaşkınlığı, yüzünden okundu

PTT Teşkilatı, 170’inci yılını kutluyor. Afyonkarahisar’daki kutlamalar, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Ardından PTT araçları, şehir içinde konvoyla gezdi. Etkinlikler çerçevesinde ilginç bir olay yaşandı. PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü’ndeki posta gişelerinde bekleyen 170’inci müşteri olan ve Afyonkarahisar’da vatani görevini sürdüren 20 yaşındaki Mersinli Emrah Bal’a Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Ceylan Kırmızı Gül tarafından pul albümü ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Kendisine gönderilen postayı almak üzere PTT’ye gelen Emrah Bal, görevlilerin sürprizi karşısında neye uğradığını şaşırarak panikleyerek kaçmaya çalıştı. Bal, şanslı müşteri olduğunu öğrenince sevindi.Bal, “Bir anda panikledim ve dışarı çıkmak istedim. Ama sürpriz ve şanslı müşteri olduğumu öğrenince çok sevindim. Böyle bir şeyi hiç beklemiyordum. Şanslı müşteri olduğumu için mutlu oldum. Bana bu hediyeleri verdikleri için PTT görevlilerine teşekkür ederim” dedi.
Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Ceylan Kırmızıgül ise Emrah Bal’a “hayırlı tezkereler” diledi. Kırmızıgül, hizmetlerin çeşitlendirilmesi, hizmette kalite ve gereken hızın kazanılması serbest piyasada rekabet gücünün artırılması ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulması sonucu artık PTT’nin tercih edilen kurum haline geldiğini söyledi. (Kocatepe)