Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sare Palalı’dan LÖSEV’e maskeli destek

Afyonkarahisar’da ücretsiz kolej eğitimi

Afyonkarahisar’da ücretsiz kolej eğitimi veren Özel Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji öğretmen ve öğrencileri 2-8 Kasım tarihleri arasında “Maskeni Tak Farkındalık Yarat” sloganı ile gerçekleşen “Lösemili Çocuklar Haftası”na maske takarak destek verdiler

 

Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında kolejdeki öğretmen ve öğrenciler lösemili çocukların taktıkları maskeleri takarak farkındalık oluşturdular. Kolejin Gıda Teknoloji Alanı Öğretmeni Engin Soytürk başkanlığında yürütülen çalışmalarda öğrenciler maske takmanın yanı sıra, Lösemili Çocuklar Vakfı’dan (LÖSEV) getirilen gazete ve dergileri okuyarak lösemi konusunda bilgilendirildiler.
Etkinlik hakkında bilgiler veren Gıda Teknoloji Alanı Öğretmeni Engin Soytürk, “Öğrencilerimize löseminin korkulacak bir şey olmadığını bu hafta içerisinde anlatmaya çalıştık. Takılan maskenin korkulacak bir şey olmadığını göstermek için maskelerimizi taktık ve tüm öğrencilerimize lösemi hakkında bilgilendirme konuşmaları yaptık. Umarız herkes bu konuda daha çok bilinçlenir. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz ile lösemili kardeşlerimizin yanındayız.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti