Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarı Apo, mezarı başında da anılacak

Sarı Apo, mezarı başında da anılacak
Sarı Apo, mezarı başında da anılacak

Afyonkarahisar sporuna sayısız hizmeti geçen ve geçen yıl hayatını kaybeden eski futbolcu, eski saha komiseri, masterve eski atlet, sevenlerinin deyimiyle ‘Sarı Apo’, bugün dostları ve akrabaları tarafından mezarı başında anılacak

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Şevik, geçen yıl 8 Şubat’ta hayatını kaybetmişti. Yakalandığı hastalığın pençesinden kurtulamayan Abdullah Şevik, aktif spor hayatına daha lise çağlarında başlamış ve son anına kadar sporun içerisinde kalmıştı. Masterler arasında oynanan dostluk maçında yan hakem olarak görev aldığı sırada müziğin ritmine dayanamayarak oyun oynamaya başladığı görüntüler sosyal medyada paylaşılınca Türkiye çapında da tanınan Abdullah Şevik, bugün sevenleri tarafından çeşitli etkinliklerle anılacak. ASKF Yönetim Kurulu ve Saha Komiserleri arasında bugün saat 15.00’te bir maç yapılacak. Şevik’in anısına yapılacak maçtan önce ASKF Yönetim Kurulu, Saha Komiserleri ve sevenleri de, kabri başına giderek ruhuna ithafen Kur’an okutacaklar.
HERKES DAVETLİ
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu da yazılı bir açıklama yaparak saat 15.00’te Abdullah Şevik’in anısına yapılacak maça tüm spor severleri davet ettiler. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Abdullah Şevik, ASKF Yönetim Kurulu Karması ve Saha Komiserleri Karması arasında oynanacak maçla anılacaktır. Afyonkarahisar amatör ve profesyonel sporuna büyük katkıları bulunan, 8 Şubat 2012 tarihinde aramızdan ayrılan Abdullah Şevik, uzun yıllar birlikte çalıştığı ASKF Yönetim Kurulu (karması) ve Saha Komiserleri (karması) arasında bugün saat 15.00’de 1 Nolu Saha’da oynanacak maçla anılacaktır. Sporcu ve spor yöneticiliği yanı sıra herkesin sevdiği, karakteriyle ve efendiliğiyle tanınan Abdullah Şevik adına düzenlenen anma maçına tüm sevenlerinin katılmasını arzuluyoruz. (Kocatepe)