Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarı spor salonunu ve takımı ziyaret etti

Başkan Sarı’ya yapılan çalışmalar

Başkan Sarı’ya yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Dinar Belediyesi Spor Eğitmeni Barış Menekşe tesiste gerekli olacak tüm spor aletleri ve ekipmanların bulunduğunu, 2019 yılı içinde Yaz Spor Okulu’nda futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, güreş, boks, karate ve halk oyunları kurslarının profesyonel eğitmenler tarafından verildiğini belirtti. Menekşe, Başkan Sarı’ya spora ve sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret sırasında açıklama yapan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Hayatı güzelleştiren ve keyifli kılan spor merkezleri aynı zamanda geleceği şekillendiren mekânlardır. Bu bakımdan insanları birbirine yaklaştırır ve sağlıklı bir yaşama ulaşmanın en güzel adresleridir. Spora ve sporcularımıza desteğimiz her zaman devam edecektir.” dedi.
Ziyaret sırasında spor salonunda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sarı, bir süre de spor salonunda aletlerde spor yaptı.
SARI’DAN DİNAR BELEDİYESPOR’A ZİYARET
2019-2020 futbol sezonunda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Dinar Belediyespor antrenmanlarına başladı. Ziyarette konuşan Başkan Sarı, “Dinar Belediyespor’un hak ettiği yere gelmesi için belediye olarak maddi ve manevi yönden her zaman destek olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum. Dinar Belediyespor yönetimine, antrenörümüze ve antrenmanlara katılan sporcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah güzel sonuçlar ile sezonu bitireceğimize inanıyorum.” dedi.
Antrenör eşliğinde yapılan antrenmanı izleyen Başkan Sarı, penaltı atışı da yaptı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti