Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sarı’dan Görme Engellilere destek

Sarı’dan Görme Engellilere destek

Afyonkarahisar 15 Temmuz Kocatepe Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muhammet Mustafa Başyiğit, Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ve yönetimi Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya ziyarette bulunarak talep ve isteklerini iletti

 

Ziyarette; Afyonkarahisar 15 Temmuz Kocatepe Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muhammet Mustafa Başyiğit ve yönetimi Sivas’ta düzenlenecek olan müsabakalar için destek talebinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Nihat Sarı, “Engelli kardeşlerimizin sportif faaliyetlerde bulunmaları bizleri gururlandırıyor. Engelli kardeşlerimizin yapmış oldukları faaliyetler istedikten ve inandıktan sonra her türlü engelin aşıldığının bir örneğidir. Dinar Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız ile imkanlarımız dahilinde engelli kardeşlerimize destek olacağız. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Afyonkarahisar 15 Temmuz Kocatepe Görme Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muhammet Mustafa Başyiğit ve yönetimine teşekkür ediyor, Sivas’ta yapacak oldukları müsabakalarda engelli kardeşlerimize başarılar diliyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi