Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satranç müsabakaları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Kaymakamlığı tarafından her
Satranç müsabakaları tamamlandı

İscehisar Kaymakamlığı tarafından her yıl düzenlenen Satranç Turnuvasının bu yıl beşincisi gerçekleşti. Yapılan müsabakalar sonucunda dereceler oluştu. Yapılan ödül törenine Kaymakam Muhammet Öztabak, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, daire müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları, muhtarlar, çok sayıda davetli, sporcu ve sporcuların aileleri katıldı.
İscehisar Kaymakamlığı Ödüllü Satranç Turnuvası’nda Afyonkarahisar ile birlikte birçok ilden toplam 86 satranç sporcusu yarıştı. A kategorisinde 1600 ELO/UKD üstü sporcular ve B kategorisinde 1600 ELO/UKD altı sporcular ve yerel katılımcılar olmak üzere 3 kategoride dereceye giren 23 sporcuya; toplam 13 bin lira para ödülü, madalya ve mermerden yapılan kupalar verildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde konuşma yapan Kaymakam Muhammet Öztabak, “Satranç, analitik düşünmeyi de destekler. Satranç özellikle çocukların akademik başarısının yanı sıra kişisel gelişimine de önemli katkıları olmaktadır. Özellikle içine kapanık, asosyal, ikili ilişkileri zayıf, arkadaş edinmekte güçlük çeken, özgüveni geliştirmesi gereken çocuklara çok önemli katkıları olmaktadır. Burada katılım sağlayan bütün oyuncuların hepsini tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından turnuvada görev yapan hakemlere teşekkür belgeleri Kaymakam Öztabak ve Milletvekili Ali Özkaya tarafından verildi.
A kategorisinde birinci Murat Yelligedik, ikinci Umut Erdem Gündeze ve üçüncü Ozan Öz’e Öztabak tarafından hediyeleri ve mermerden yapılmış kupalar verildi. B Kategorisinde birinci Mustafa Bektaş, ikinci İlhan Şafak Yalçınkaya ve üçüncü Tuğrul Emre Gezici’ye ise AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya tarafından hediyeleri ve mermerden yapılmış kupalar verildi. Yerel sporcular İlter Toppaş, Hayati Duman, Kadir Aydın Şen, Necati Akçeşme, Metin Eren Şen, Veli Akçeşme ve Yakup Çınar’a ise Belediye Başkanı Mustafa Çibik ve diğer protokol üyeleri tarafından ödüller verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti