Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satranç turnuvası da tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Satranç turnuvası da tamamlandı – Kocatepe Gazetesi
Satranç turnuvası da tamamlandı

3 Nisan’da tamamlanan turnuvanın ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Nurullah Pervaneli, “Satranç zekâ işidir, hepiniz centilmence yarıştınız. Burada edindiğiniz tecrübeler ve dostluklarla aslında hepiniz kazandınız. Bizler, satranç turnuvasına 4. kez ev sahipliği yapmaktan ve Afyonkarahisarımızı sizlere tanıtmaktan mutluluk duyduk. İlimize gelip misafir olduğunuz için, bizler çok memnuniyet duyduk. Sizlerin de memnun ayrıldığını umuyoruz. Ayrıca Turnuva süresince bize yardımlarını ve desteklerine esirgemeyen başta Alptuğ Bey olmak üzere hakemlerimize ve GSB İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz.” dedi.
Derece alan öğrenciler ödüllerini Pervaneli’den aldı. Kız öğrenciler birincisi Sakarya İl Müdürlüğü’nden Emine Topal, erkek öğrenciler birincisi Mersin İl Müdürlüğü’nden Mehmet Uslu oldu. Birincilere kol saati, ikincilere akıllı bileklik, üçüncülere taşınabilir şarj aleti hediye edilirken katılan tüm öğrencilere Afyonkarahisar figürlü kalemlik ve başarı belgesi verildi.
Katılan öğrenciler, Afyonkarahisar’dan mutlu ayrıldıklarını ve kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiklerini söyledi.
Dereceye Giren Öğrenciler:
Kızlarda:
1-Emine Topal (SAKARYA İL MD.)
2-Kübra Tanal (MALATYA İL MD.)
3-Aslı Sarımsakcı (BURSA İL MÜD.)
Erkeklerde:
1-Mehmet Uslu (MERSİN İL MÜD.)
2-Ahmet Arda Kestel (ANKARA İL MÜD.)
3-Uğrcan Boz (SAMSUN İL MÜD.)