Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satranççılar Afyon’u Ve Lezzetleri Tanıdı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 39. KYK İller Arası Türkiye Satranç Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 109 genç satranç sporcusu zihinsel mücadelelerinin yanı sıra Afyonkarahisar’ın lezzetlerini ve kültürel yapısını keşfetti

Gençlik ve Spor İl

Genç satranç sporcuları, Erkmen Kasabası’nda sucuk ekmek yemenin keyfini çıkararak Afyonkarahisar’ın meşhur lezzetlerinden lokumla da tanıştı. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, gençlere sucuk-ekmek ikram ederek Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürü hakkında bilgiler verdi.

Kasapoğlu, “39. KYK İller Arası Türkiye Satranç Şampiyonası’na ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu turnuva, şehrimizin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak için önemli bir fırsat. Ayrıca, gençlerimizin zihinsel becerilerini geliştirmeleri ve birbirleriyle yarışmaları için de güzel bir ortam sunuyoruz” dedi.

Satranççılar Afyon'u Ve Lezzetleri Tanıdı

Genç satranç sporcuları, sucuk ekmek ziyafetinin ardından Afyonkarahisar Müzesi’ni ziyaret etti. Müzede Afyonkarahisar’ın önemli anlarına şahit olan gençler, milli tarihimize dair bilgiler edindi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti