Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Satrancın enleri belli oldu

Okul Sporları Satranç İl

Okul Sporları Satranç İl Birinciliği Turnuvası çeşitli kategorilerde 46 takım ve 226 sporcunun katılımıyla tamamlandı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği Okul Sporları devam ediyor. Bu kez de Okul Sporları’nda Satranç İl Birinciliği Turnuvası gerçekleşti. Çeşitli kategorilerde 46 takım ve 226 sporcunun katıldığı turnuva tamamlandı.
Dereceye giren takım ve sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İşletmeler Birim Müdür Vekili Yılmaz Erşen takdim etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de yaptığı açıklama ile turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.
ASDFL SATRANÇ BİRİNCİSİ OLDU
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 21-23 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlediği Okul Sporları Satranç Şampiyonası’nda turnuvasında Süleyman Demirel Fen Lisesi; sırasıyla Hattat Ahmet Karahisari İmam Hatip Lisesi, TED Afyon Koleji, Afyon Lisesi, Kamil Miras Anadolu Lisesi, Bahçeşehir Uğur Anadolu Lisesi, Genç Kalemler Fen Lisesi ile oynayarak şampiyon oldu. Sporcular Mehmet Zahit Söğüt, Halil Eymen Beytemir, Emre Ekici, Ahmet Emin Duman, Enes Atay ve Ayşe Sönmez’i üstün başarılarından dolayı tebrik eden Okul Müdürü Turgay Bingül, birinci olan okul satranç takımına
Balıkesir’de yapılacak olan bölge birinciliğinde başarılar diledi. >> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti