Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sayın bakanım sizi Dinar’la ilgili kandırdılar”

“Sayın bakanım sizi Dinar’la ilgili kandırdılar”
"Sayın bakanım sizi Dinar'la ilgili kandırdılar"

İGM MHP Dinar üyesi İbrahim Acar, ilçesi ile ilgili her konu ve problemde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun kandırıldığını iddia etti. Acar: “Veysel hocama buradan sesleniyorum; Sayın Bakanım sizi Dinar’ın her türlü problemleriyle ilgili kandırıyorlar. Ben bu çağrımın karşılık bulacağına inanıyorum” dedi

İl Genel Meclisi (İGM) Dinar MHP üyesi İbrahim Acar, ATSO toplantı salonunu çağın teknolojik şartlarına göre hazırlayarak kendilerine tahsis eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve oda üyelerine teşekkür etti.
ÖZEL İDARE İDARE ETTİ
İGM Dinar üyesi İbrahim Acar, ilçesinin Dikici köy muhtarı tarafından başlatılan, ağır tonajlı kamyonların yolları bozması nedeniyle başlatılan bir mahkeme süreci olduğunu söyledi. Sözkonusu durumun meclis üyeleri arasında siyasi partisi ne olursa olsun heyecan uyandırdığını kaydeden Acar; “Mahkeme kazanıldığı zaman diğer köylerde, beldelerde tonajlı kamyonlar tarafından bozulan yolların tamir edileceği konusunda umutlanma oldu. Biz o mahkemeyi kaybettik. Başta ilimizin valisi olmak üzere her arkadaşımız her gittiğimiz yerde bende dahil yolu bozan kişilere yolu tamir ettireceğimizi söyledik. Sayın valimizde daire müdürlerini alıp il merkezine bağlı bir kaç yere gittiğinde bunu söylediğini basın yoluyla duyduk. O mahkemeyi kaybetmemizin yegane sebebi bu yeni salonda söylemeyeceğim. Kendi meclis salonumuzda söyledim. Bizim İl Özel İdaresi’nin idare etmesinden, herhangi birşey yapmamasından dolayıdır. Hakimin verdiği karar; köy muhtarları müdahil olamıyor. Eğer o günlerde bizim İl Özel İdaresi’nin hukuk işleri bürosu, avukatlarımız Dinar’da görülen mahkemede müdahil olsalarda biz o mahkemeyi bal gibi kazanırdık. Ama maalesef çok güzel idare ettiler. Burada kimse üzerine alınmasın. Ben şahsım adına konuşuyorum. Meclis Başkanımızıda, 50 tane İGM üyesinide, Sayın Valimizide idare ettiler. Medyadaki haber atlama benzeri resmen bize bu konuyu atlattırdılar.” dedi.
“ADAMA GÖRE İŞ YAPILIYOR”
ATSO Başkanlığı’nın parasını yönetmeyi bilerek teknolojik güzel bir toplantı salonu yaptırdığını belirten İGM Dinar üyesi İbrahim Acar, bakılmadığı için İl Özel İdaresi yollarının yol geçen hanına dönüştüğünü ifade etti. Her şirketin yollarda istediği tahribatı bu nedenle yaptığını kaydeden Acar, başka bir konuya değinmek istediğini söyledi. Acar şöyle konuştu: “Dinar saz arazilerinin kapalı sistem sulama çalışması yapıldı. Gerçekten dört dörtlük bir hizmet yapıldı. Benim su konusundaki hassasiyetim biliniyor. Sayın Bakanımızada teşekkür ettim. Altını çizerek söylüyorum Sayın Bakanımıza Dinar saz arazileri konusunda kandırdıklarını söyledim. Sonra bizim siyaset yaptığımız söylendi. Şahsımın ifade ettiği gibi o projeye ek yapıldı. Yine söylüyorum, projede eksiklik var. Adama göre iş yapılıyor. İşe göre iş yapılmıyor dediğimde siyaset yaptığım söyleniyordu. Bunun adı siyasetse evet ben kendi ilçem ve bölgem için siyaset yapıyorum. Veysel hocama buradan sesleniyorum; Sayın Bakanım sizi Dinar’ın her türlü problemleriyle ilgili kandırıyorlar. Lütfen danışmanlarınız ve ilgililer aracılığıyla gerekini yapınız. Ben bu çağrımın karşılık bulacağına inanıyorum.” (Kocatepe)