Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sayın Uluçay, Afyonkarahisar’da Sahte Belediyeciliği Mi Yaşattınız?”

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, iktidar partisinde matruşkalar türediğini söyledi. Mısırlıoğlu, “AKP’de boy boy matruşkalar türedi. Şimdi Afyonkarahisar’da en küçük boylu olan matruşka ‘Afyonkarahisar’da gerçek belediyeciliği yaşatacağız.’ diyor. Sayın Uluçay, 20 yıldır Afyonkarahisar’da sahte belediyeciliği mi yaşattınız? Önceki ve şu an ki Belediye yönetimi AK Partili değil miydi?” dedi.

VİDEOYU PAYLAŞ

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun partide basın toplantısı devam ediyor.

“ATATÜRK’E SÖVMEYİ MODA HALİNE GETİRDİLER”

İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, sözlerini terör örgütü tarafından şehit edilen Fırat Çakıroğlu’na vefat yıldönümünde Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Başkan Mısırlıoğlu, “Son günlerde 22 yıllık AK Parti iktidarının getirdiği son virajda Atatürk’e sövmek moda haline geldi. Bunlar AKP havuzundan besleniyor. Bu topraklarda özgürce yaşıyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk ve o günkü ecdadımıza, Türk’ün gücüne borçluyuz. Osmanlı hanedanına mensup bir şahsın düğün görüntüleri skandaldır. Şevki Yılmaz denilen şahıs Atatürk’e lanet okumakta, sözde devlet görevlisi bir imamda sırıtarak amin demektedir. Parti olarak suç duyurusunda bulunduk. Sayın Genel Başkanımızla birlikte konunun takipçisiyiz.” dedi.

“SAYIN VALİM SAHTE PLAKALI ARAÇLARIN PEŞİNDEYİZ”

Ülke ekonomisinin son derece kötü olduğunu dile getiren Başkan Mısırlıoğlu, “İktidar, halk olarak 22 yıldır ekonomik olarak anamızı ağlatıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız yarın ilimize gelecek. 48 saat önce Zafer Meydanı ahlaksızca kapatıldı. Kamu araçlarına sahte plakalar takılarak vatandaşlar taşınacak. Sayın Valim bizler bu araçları takip edeceğiz. Gelen Sayın Cumhurbaşkanıdır. Hoş gelir, sefa gelir. Ama Sayın Cumhurbaşkanı parti genel başkanı sıfatıyla gelecektir ve oy isteyecektir. AK Partili olmayan belediyelerin hizmet almayacağını söylemektedir. Türk halkı ve Afyonkarahisar halkı bu tehditlere boyun eğmez. AKP’de matruşkalar türedi. Boy boy matruşkalar türedi. Şimdi Afyonkarahisar’da en küçük boylu olan matruşka ‘Afyonkarahisar’da gerçek belediyeciliği yaşatacağız.’ diyor. Sayın Uluçay, 20 yıldır Afyonkarahisar’da sahte belediyeciliği mi yaşattınız? Önceki ve şu anki Belediye yönetimi AK Partili değil miydi? Belediyeler AK Partili olmazsa emeklilerin maaşları verilmez diyorlar. Türkiye çadır devleti değildir. AKP’liler Londra’daki tefecilerden para almaya devam ediyor.” diye konuştu.

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti