Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

SAYIN VALİMİZ; ÇİÇEK

Geçenlerde Sayın valimizi ziyaret ettim. Samimiyetini ve ciddi gayretlerini gördüm. Kendisini işine vermiş, mütevazi ve çalışkan. Özel kalem müdürümüz Sayın Sezai beyin sıcaklığını da göz ardı etmemek lazım.
Bilindiği gibi bir ilin valisi mülki amir olarak idareyi temsil eder. Adaleti temsil eder. Güveni ve güvenliği temsil eder. Sosyal dengeyi temsil eder. Kısaca tüm yönleriyle devleti temsil eder. Devletse hepimizin yani milletimizin devletidir. Demek oluyor ki Valimiz herkesin valisidir. Devlet olmazsa millet, millet olmazsa devlet olmaz.
Her vali mahareti, görev ve yetkilerine göre iyi veya kötü birşeyler yapabilir. Ama şu anki Sayın valimiz Gökmen ÇİÇEK, çok samimi icraatlar yapmaktadır. İlimize gelir gelmez ciddi bir sinerji oluşturmuştur. Sorumlu ve bilinçli, çalışmaları ile kısa sürede kaynaşmayı sağlamış ve bu geniş coğrafyalı şehirde uzakları yakın yapmıştır. İlçelere, kasabalara, köylere gidiyor, esnaf ziyareti yapıyor, gençlerle buluşuyor, problemleri kaynağında tespit ediyor ve devletin sıcak yüzünü gösteriyor. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyor.
Özellikle Afyon’un tanıtımı ve kalkınması konusundaki düşünceleri harika.
Yıllarca yaşadığımız bu şehre hizmet etmeye çalışmış biri olarak bilirim ki toplumsal hizmetlerde makamın hakkını vermenin en önemli gereği huzuru mahşerde karşılığını görürüm düşüncesidir. Makamların gelip geçici olduğunu ve yöneticiliğin zor iş olduğunu hiç akıldan çıkarmadan görev süresini layıkıyla değerlendirmek gerekir. Valimizde bunu yapıyor.
Güzel ülkemizin en kavşak noktasında bulunan, gelişmeye ve büyümeye müsait, Allah’ın lütfu olan termal, mermer, gıda, inşaat gibi lokomotif sektörleri ile daha yapılacak çok şeyin olduğu böyle bir şehirde hizmet vermek sayın valimiz, başta olmak üzere bir çok bürokrat için de bir fırsattır diye düşünüyorum.
Allah için, Vatan için, Millet için hizmet eden her TÜRK evladını kutluyor ve başarılar diliyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER