Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçilirse, Engelliler Oteli projesi hayata geçecek

Seçilirse, Engelliler Oteli projesi hayata geçecek
Seçilirse, Engelliler Oteli projesi hayata geçecek

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, seçilmesi hâlinde Afyonkarahisar’a “Engelliler Oteli” inşa edeceğini belirtti

Afyonkarahisar Bağımsız Belediye Başkan Adayı Aydemir Kurt, yeni projesini açıkladı. Kurt, Engelliler Oteli kurarak, engelli bireylere yardımcı olacağını aktardı. Kurt, “İlimizde fiziksel engelli ve rehabilite edilmesi gereken sıkıntılı ve zor durumda olan vatandaşlarımız mevcut. Bu projemiz hem ilimiz için hem de Türkiye için belki de bir ilk olacak. Projemiz Öyle bir kompleks olacak ki içerisinde her türlü engelli ve engelli kardeşlerimizin yararlanabileceği her türlü malzemelerin, tedavinin ve eğlenceli ortamların olabileceği ve şifalı sularımızla bu kardeşlerimizi tedavi amacı güden bir otelimiz olacak. Bu şu demek. Bu yerin yapımıyla hem ilimizde ki tüm engelli kardeşlerimize hem de dışarıdan yaşlı hasta gelecek yabancı konuklara ama kendi şartlarına tam uygunluk sağlayacak bir otel ve tedavi konforu bulabileceği bir kompleks projesini hayata kavuşturacağız. Tabii ki şehit ve gazilerimiz ve onların yakınları da bu hizmetlerden ücretsiz faydalanacaklar” dedi.
Kurt, “Neden Termalin Başkenti olan ilimizde şifalı sularımızı tüm dünya biliyor iken bir engelliler oteli ve Fizik tedavi kompleksleri kurmayalım?” diye sordu. (Kocatepe Haber Merkezi)