Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçim öncesi, seçim sonrası kavramları yok

Seçim öncesi, seçim sonrası kavramları yok
Seçim öncesi, seçim sonrası kavramları yok

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Yıldız, parti teşkilatlarının seçim öncesi, seçim sonrası gibi ayrımlar yapmadan çalıştığını kaydetti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Afyonkarahisarn’daki programı kapsamında AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’da AK Parti’nin yüzde 60 oranında oy aldığını belirtti. Zeybek, bu başarıyı kazanmak için teşkilat olarak iyi çalıştıklarını söyledi.
Bakan Yıldız ise kentin 12 Haziran 2011’de yapılan genel seçimlerde AK Parti’ye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. ‘Seçim öncesi’, ‘seçim sonrası’ gibi tanımlamaları kullanmadıklarını, teşkilatlara her zaman önem verdiklerini belirten Yıldız, bir basın mensubunun “Ocak ayında Venezüela’ya gitmiştiniz. Gazeteler de ‘Ucuz mazot müjdesi’ başlığını atmışlardı. Arayış devam ediyor mu” sorusuna, “Biz müjde kelimesini kullanmadık. Ama Mutlaka arayışlarımız devam edecek. Dünyanın 4 bir tarafındaki pazar payları nedir, üretim payları nedir,. Bütün bunlarla ilgili en yakınımızdaki Irak’tan, kuzey Irak’tan tutun ki Venezüela’ya kadar çabalarımız devam edecek” şeklinde yanıt verdi. (Kocatepe)