Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seçim, parasız nasıl kazanılır, göstereceğiz

Bu haberin fotoğrafı yok
Seçim, parasız nasıl kazanılır, göstereceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, 1 Kasım seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oyunlar oynandığını belirtti. Parasız bir parti olduklarını hatırlatan Demirel, “Seçim, parasız nasıl kazanılır, göstereceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, MHP İl Başkan Yardımcısı Sedat Yeşilyurt ile haftalık basın toplantısı düzenledi. 1 Kasım seçim sürecini değerlendiren MHP İl Başkanı Raşit Demirel, “1 Eylül’den itibaren adaylar genel merkezimize müracaat etmeye başlamışlardır. Adaylık başvuruları 6 Eylül’de sona erecek, 7 Eylülde her şey belli olacaktır. Hayırlı olsun. Milliyetçi Hareket Partisi olarak merkez yoklama ile bütün bölgelerde seçime gireceğiz. Adaylarımızdan başvuru ücreti almayacağız. MHP olarak seçime parasız pulsuz gireceğiz. Parasız ve pulsuz nasıl seçim alınırmış siyasi rakiplerimize göstereceğiz. Seçim beyannamemizde revizyona gidip terör konusu üzerinde daha radikal önlemleri beyannamemize dâhil edeceğiz” dedi.
ARABA BULAMAZSAK PATPATLA
Demirel, partinin seçim çalışmalarının dikkat çekici olacağını vurgulayarak “Araba bulamazsak patpatlarla vatandaşlarımıza derdimizi anlatacağız. Merkep sırtında, eşek sırtında MHP’ye oynanan oyunu açığa çıkaracağız. Biz vatandaşın bağrından çıkmış bir partiyiz. Bu özelliğimizle vatandaşımızla buluşacağız” ifadelerini kullandı.
BAŞVURULARDAN SONRA YORUM YAPILABİLİR
Afyonkarahisar’daki milletvekili aday listesinin değişip değişmeyeceği sorusuna da yanıt veren Demirel, “Kişisel görüşüm şudur: 7 Haziran seçimlerinde milletvekili olan milletvekilleri bertaraf edilmeyecektir. Ancak diğer sıralarda değişiklikler olabilir. Afyonkarahisar’da kimlerin aday olmak için başvuracaklarını bilmek için birkaç günümüz var. Başvuruların şekillenmesinden sonra daha kolay yorum yapabiliriz” diye konuştu.
MHP KIRMIZI
PLAKA MERAKLISI DEĞİL
Ulusal gündem hakkında da açıklamalarda bulunan Raşit Demirel, “35 gün CHP’yi oyalayan AKP, her seferinde olduğu gibi bu seferde MHP’ye oyun kuramamıştır. MHP, asla kırmızı plaka meraklısı değildir. Ülke menfaatine uygun ne varsa desteklemeye, bunu desteklerken de değil elini, bedenini taşın altına yatırmaya muktedirdir. AKP, 45 gün Türk Milleti’nin aklıyla dalga geçer gibi hükümet kurma senaryoları kurmuş ve oynanmış böylece ülkemizin çok değerli olan 45 günü beyhude yere harcanmıştır. Sonuç olarak Beştepe ve vesayet altındaki Davutoğlu amaçlarına ulaşmış, 1 Kasım’da seçim yenilenmesine kara kılınmıştır. Alınan bu karar yeni bir düşüncenin ürünü değildir. 8 Haziran’dan bu yana tasarlanan bir oyundur” ifadelerini kullandı.
1991’DE TÜRKEŞ’E KARŞI MÜCADELE ETTİLER
Demirel, şöyle devam etti:
“Beştepe’de oturan Sayın Erdoğan seçimde doğu ve güney Anadolu’dan oy alamayacağını çok iyi bilmektedir. CHP’den zaten oy alması mümkün değildir. Daha dün milliyetçiliği ayaklarının altına aldığını söyleyen sayın cumhurbaşkanı ve AKP, birden milliyetçi söylemlere sarılmış MHP tabanına kanca atarak MHP’yi vakumlamayı planlamıştır. bir önceki seçimde Türkeş soy isminden dolayı Ahmet Kutalmış Türkeş’i aday göstermiş şimdi de yine Türkeş soy isminden faydalanmak için Tuğrul Türkeş’e sarılmıştır.1991’deki Millet Partisi, Refah Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında kurulan ittifakta MHP üzerine kurulan tezgâhları unutmadık. Doğu ve güneydoğudaki istifa eden RP’li il başkanlarının arkasında o zaman İstanbul il başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan vardı. Amacı merhum Alparslan Türkeş’i meclise sokmamaktı. Başbuğ bu tezgahlara rağmen ittifakı kurdu ve meclise girdi. Şimdi sıra bizde. Bu oyunu bozacağız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti