Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Seçim Sonunda Boylarının Ölçüsünü Alacaklar’’

İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Av. Emir Erkalan, ilçede yerel seçim sürecinde provakasyon yapıldığını belirterek tepki gösterdi. Başkan Erkalan, “Beş yıl boyunca kafasını kuma gömüp seçim zamanı boy gösterenler, seçim sonunda boylarının ölçüsünü alacak.” dedi.

İYİ Parti Sandıklı İlçe

İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Av. Emir Erkalan, Sandıklı’da bir şirketin telefonla yaptığı seçim anketinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hidayet Şahin’e yer vermemesinin provakatif bir yaklaşım olduğunu belirtti.

“ŞAHİN SANDIKLI’NIN BELEDİYE BAŞKANI OLACAK”

Başkan Erkalan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Saha siyaseti yapamayanlar çeşitli algı operasyonları ile Sandıklı halkını yanıltmaya çalışıyor. Bugün vatandaşlarımız, arkasında kimin olduğunu bildiğimiz bir anket şirketinin telefon aramasıyla karşılaştı. Ankette İYİ Parti’ nin adayı kasıtlı olarak telaffuz edilmemiştir. Vatandaşlarımızdan, üyelerimizden ve bize gönül veren insanlardan gelen şikâyetler üzerine bu açıklamayı yapma ihtiyacı duydum. İYİ Parti, 5 yıldır Sandıklı’nın ana muhalefet partisidir. 5 yıl boyunca kafasını kuma gömüp seçim zamanı boy gösterenler, seçim sonunda boylarının ölçüsünü alacak. Ülkücü ve Türk Milliyetçisi olan, davanın neferi, halkın adamı Hidayet Şahin Belediye Başkanı olacak.”

“ADAYIMIZ TEK ÜLKÜCÜ, AKP BAĞLANTISI OLMAYAN ADAYDIR”

Algı operasyonu yapanların korkaklıklarını ortaya koyduklarını belirten Erkalan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim adayımız tek ülkücü milliyetçi, AKP bağlantısı olmayan adaydır. MHP’nin adayı Melek Yavuz daha önce AKP’den milletvekili aday adayı oldu. Adnan Öztaş, AKP’nin mevcut adayı. Mustafa Çöl ise AKP’nin 10 yıllık belediye başkanıdır. Bu seçimde aday gösterilmediği için Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu. Hareketli siyasi tercihleri bir yana, ideoloji yerine koltuk derdine düşen bu isimler zikredilirken bizim gerçek Türk Milliyetçisi adayımız Sayın Hidayet Şahin bilinçli olarak anket çalışmasında yok sayılıyor. Bu kirli ve korkak zihniyeti, kaybetmeye tahammülü olmayıp da provokasyon yapanları kınıyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti