Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Seçimlerin kazası yok, 6’lı masa alt üst olacak”

“Seçimlerin kazası yok, 6’lı masa alt üst olacak”

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçimlerin bayram namazı gibi
olduğunu söyleyerek, “Bu seçimlerin kazası yok” dedi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun
Karadeniz ise 2023 seçimlerini işaret ederek, “O gün 6’lı masa alt üst olacak” dedi

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay önceki gün akşam Merkez ilçe mahalle sandık bazlı koordinasyon toplantısı yaptı. İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ve yönetiminin de katıldığı toplantıda 2023 hedefleri ve 2024 hedefleri görüşüldü.
“SEÇİMLER BAYRAM NAMAZI GİBİDİR”
Toplantıda konuşan İl Başkan Hüseyin Ceylan Uluçay, “Biz AK Parti olarak hem sahada hem de masadayız. Yani bu işin iki tarafı varsa iki tarafında da olmak durumundayız. Hem sahaya inip vatandaşımızı dinliyor taleplerinin not alıyoruz, hem de masada bunun planlamasını yapıyoruz. Önce planlama sonra saha çalışması yaparak 2023 seçimlerine hazırlanıyoruz. Çünkü 2023 seçimleri bizim için çok önemli bir seçimdir. Alternatifi olmayan bir seçimdir. Seçimler bayram namazı gibidir, kazası olmaz. Biz de asla bugüne kadar hiçbir seçimi kazaya bırakmadığımız gibi bugünden sonra da hiçbir seçim kazayı bırakmayacağız. Allah’ın izni milletimizin ferasetiyle şehrimizdeki bütün mahallelerde kapı kapı sokak dolaşacak ve yaptığımız çalışmaları anlatacağız. Her çalışmamızda vatandaşlarımızın imzasının olduğunu hatırlatacağız. Çünkü bizi iktidara getiren vatandaşlarımızdır. Bizim aziz milletimiz için yaptığımız yatırımlarımıza vesile olan da yine bize oy veren vatandaşlarımızdır,” dedi.
KARADENİZ: 6’LI MASA
ALT ÜST OLACAK
AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz’de yaptığı konuşmada, “Afyonkarahisar’daki bütün hanelere girecek ve 2023’ten, daha önceki seçimlerde olduğu gibi başarıyla çıkacağız. Öyle bir başarıya imza atacağız ki vatandaşlarımıza yönelik hiçbir hedefi ve amacı olmayan, tamamen dış güçlere anahtar teslim çalışma sinyali çakan 6’lı masa alt üst olacak. Cumhuriyet tarihindeki görülmedik mağlubiyeti yaşayacaklar. Çünkü aziz milletimizi hakir gören kim varsa, küçük gören kim varsa tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Onlar da öyle olacaktır. Televizyonlarda, sosyal medyada insanları muhalefetteyken tehditlere başlayan acizler, bu çırpınışları ile kaybedişlerini meşrulaştırmaktadır.” ifadelerini kullandı. >> Burak AYDIN’ın Haberi