Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehir için istişare ettiler – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehir için istişare ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret etti. Karşılıklı bilgi alış verişi sırasında Vali Hakan Yusuf Güner’e nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerini sunan Parsak, Afyonkarahisar’ın son günlerde daha fazla atağa geçtiğini, bu anlamda da vilayette kültür, ticaret ve sosyal anlamda birçok kazanımlar sağlandığını belirtti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’ın çok önemli ve nitelikli proje üreten bir il, yani proje şehri olduğunu belirtirken, Valilik olarak Afyonkarahisar’a katkı sağlayacak birçok iş ve işlemlerin yürütüldüğünü, bu çabada birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da desteklerini aldıklarını söyledi.
ÇALIŞMALAR MEYVE VERECEK
Afyonkarahisar’a hizmet etmek ve önemli eserler bırakmak adına kültür ve turizm alanında önemli adımlar atıldığını hatırlatan Vali Güner, paydaş kurumların destek ve katkılarıyla önümüzdeki günlerde meyvelerini verecek çalışma ve faaliyetler içerisinde olduklarını, bunda da Afyonkarahisar halkının da desteklerini arkalarında hissettiklerini bu anlamda da tüm hemşehrilerini muhabbet ve hürmetle selamladığını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)