Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehir merkezini taş ocağı mı sanıyorsunuz?”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Şehir merkezini taş ocağı mı sanıyorsunuz?"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, şehir genelinde sürekli çalışma yürütüldüğünü, bu nedenle şehrin toza büründüğünü söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Ege’nin Yıldızı” söylemine farklı bir açıdan yaklaştı. Görgöz, “Siz şehrin en merkezi yerini dağ başı, arazi, taş ocağı falan mı sanıyorsunuz? Sizin insanlara hiç mi saygınız yok? Ne yönlendirme levhası, ne yönlendiren bir kişi var, ne de yolları yapanlarda izan” Yok böyle bir şehir, yok böylesi bir saygısızlık Yaptıkları iş insanlara hizmet etme özelliği taşımadığından mıdır nedir, yaparken de özen gösterilmiyor, saygı duyulmuyor. Sonra da bir bakıyorsunuz, Afyon yaşanabilir kentler sıralamasında 66 sıraya gerilemiş. Bir de utanmadan kalkıyorsunuz, Ege’nin Parlayan Yıldızı Afyon diyebiliyorsunuz. Hadi oradan sen de” dedi.
ESKİ PARKELER, YENİ PARKELER
Şehir merkezindeki herkesin toz nedeniyle sıkıntı çektiğini belirten Görgöz, “Alt yapısı sağlıklı olmayan, trafik, şehir içi ulaşım, park sorunu olan, sosyal yaşam alanları olmayan, hava kirliliği gibi önemli sorunlarını giderememiş bir ilde, ikide bir kaldırım taşlarını, kaldırımları değiştirmek, yolları asfaltlayıp daha sonra parke taş yapmak, sonra o parkeleri söküp başka renkte ve şekilde başka parke taşları döşemek kimi ya da kimleri tatmin ediyor dersiniz. Söktüğünüz sapasağlam bordür taşlarını nereye gönderiyorsunuz? Yenileriyle ne farkı var söyler misiniz? Öncekileri dikine, yenilerini de enine yatırıp döşüyorsunuz. Ebatları aynı, renkleri aynı. Öncekiler eski, sonrakiler yeni. Çok geçmeden bir-iki ay sonra şimdiki yeniler de eski olacak” diye konuştu.
“BU NASIL TRAFİK?”
Kendi gözlemlerini de aktaran Görgöz, şöyle dedi:
“Dün parti binamızdan aracımla çıkıp, Rıza Çerçel’in bahçesine çay içmeye gittim. Parti ile Çerçel’in bahçesi bir birine yakın. Dolayısıyla yaya gidebilirdim aslında. Daha sonrasında gideceğim yer olduğu için aracımla çıktım. Tahminen kuş uçumu 400 metre, yoldan da en fazla 500-600 metredir aradaki mesafe. Tam yarım saatte gidemedim. Parti binamız Dumlupınar Mahallesi Yüzbaşı Bayburtlu Agah Caddesi’nde bulunuyor. Yani Tedaş (Şimdiki Edaş) aralığında. Yola çıkıp ilk aradan sağa dönmem lazım, kavşağa geldiğimde, hem karşıdan (ters yoldan) hem soldan, hemde sağdan (ters yol) araçlar gelince trafik kilitlenmiş. Bu nasıl bir trafik? Evler, araçlar, insanlar yapılan yolların tozundan, toprağından bembeyaz olmuş.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti