Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Şehir Trafiğini İki Yeni Projemizle Rahatlatacağız”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, yaptıkları çalışmalar sonucu 109 projesi arasına iki adet köprülü kavşak yapımını dâhil ettiğini açıkladı. Uluçay, “Şehir içi trafiği rahatlatacak bu projelerimizi hayata geçirerek trafik sorununu da önemli ölçüde çözmüş olacağız.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, şehrin trafik sorununu önemli ölçüde çözeceğini belirttiği  “Otogar – Çevre Yolu Köprülü Kavşağı” ve “Yenice – Afyon OSB Yolu Köprülü Kavşağı” projeleriyle ilgili açıklama yaptı.

“İKİ YENİ KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPACAĞIZ”

Başkan Adayı Uluçay yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Şehrimizdeki trafik yoğunluğunu azaltmak ve hemşerilerimizin zamandan tasarruf ederek gidecekleri noktalara kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla iki yeni köprülü kavşak yapacağız. Köprülü kavşakların ilki otogar çevre yolu köprülü kavşağı olacak. Otogar ile çevre yolunun kesiştiği kavşakta son zamanlarda TOKİ binalarının da katılmasıyla yoğunlaşan kavşak trafiği yüksek kaza riski oluşturuyor. Aynı zamanda da şehir içi ulaşımda da zaman kaybına neden oluyor. Bizde bu noktada yeni bir köprülü kavşak inşa ederek çevre yolunun transit geçilmesini sağlayacağız. Bu sayede de şehir içi trafik kesintisiz hale gelecek. Diğer köprülü kavşak inşamız ise Yenice Mahallesi ve Afyon OSB yolu köprülü kavşağı olacak. Şehir merkezi ile Afyon Organize Sanayi Bölgesi arasındaki yolu kısaltarak gar bölgesindeki mevcut köprünün aktif kullanılabilmesini sağlayacağız.”

“ŞEHİR İÇİ TRAFİK RAHATLAYACAK”

Başkan Adayı Uluçay sözlerini şöyle tamamladı: “Uluçay sözlerine şöyle devam etti; şehrimizi gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla göç alan bir il seviyesine getirdik. Nüfusun artmasıyla birlikte trafikteki araç sayıları da çoğaldı bu sebeple şehrimizin trafik yoğunluğunu azaltarak hemşerilerimize daha konforlu bir yolculuk ve zamandan da tasarruf etme imkânları sunacağız. Yaptığımız çalışmalar neticesinde 109 projemiz arasına iki adet köprülü kavşak yapımını dâhil ettik. Şehir içi trafiği rahatlatacak bu projelerimizi hayata geçirerek trafik sorununu da önemli ölçüde çözmüş olacağız.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti