Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehir turu için güzergah toplantısı yapıldı

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehir turu için güzergah toplantısı yapıldı

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından kentteki otellerde kalan yerli ve yabancı ziyaretçilerin şehri gezmelerini sağlayacak olan otobüs turları ile ilgili otel yetkililerinin katıldığı toplantı düzenlendi

İkbal Termal Otel’de otel müdürü Ali Gümüşhan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Musa Uslan, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Özge Öztürk Demirayak, Afyonkarahisar Valiliği Proje Üretim Merkezi Koordinatörü ve İl Özel İdaresi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Okumuş’un ve otel ve sektör temsilcileri katıldı.
Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Özge Öztürk Demirayak, proje kapsamında hazırlanan gezi otobüsü için 2 gezi güzergahı belirlenmiş olduğunu söyledi. İl Özel İdaresi tarafından il müdürlüğüne tahsis edilen otobüsün 35 kişilik olduğunu belirten Demirayak, gezi otobüsü ile bu güzergahlar üzerinden yarım günlük şehir turları düzenleneceğini aktardı.
Demirayak toplantıda yaptığı sunumda şu bilgilere yer verdi:
“Valimiz Hakan Yusuf Güner önderliğinde gerçekleştirilen Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı’nda görüşülen eylem planları kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü projelerinden olan ‘Termal Turizm Bölgesindeki Ve Şehirdeki Otellerde Konaklayan Misafirlerin Şehrin Kültürel Ve Turistik Değerleriyle Düzenli Olarak Buluşturulması İçin Otobüslerle Kent Turu Düzenlenmesi’ projesi tamamlanmıştır. Bu anlamda 35 kişilik bir otobüs kültürel değerlerimizin yer aldığı fotoğraflarla giydirilmiş ve kullanıma hazır hale gelmiştir. Biz bu projede otele gelen misafirlerin kentte yarım gün sürecek bir tur yaptırılmasını öngördük. Bunun için iki tane güzergah belirledik. Bu turların tamamı ücretsiz olacak. Turlar Valiliğimizin katkıları ile gerçekleştirilecek. Tur boyunca Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nden bir görevli mihmandarlık yapacak.”
Açıklamanın ardından sektör temsilcileri ile görüş alışverişi yapıldı. Toplantı sonrasında oluşturulacak rapor Vali Hakan Yusuf Güner’e sunulacak. Rapor sonrası tur güzergahı ve işleyiş netleşecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti