Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verilecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verilecek

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, çeşitli iftar davetlerine katılacak

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı ve Dernek üyeleri, Ramazan münasebetiyle bazı iftar davetlerine katılacaklar. Bu davetlerden birincisi, bu akşam gerçekleşecek. İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Veli Yıldırım tarafından Ordu Evi’nde verilecek iftara 100 şehit ailesi ve gazi katılacak.
3 Ağustos’ta Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’in Borsa Düğün Salonu’ndaki iftarına 160 şehit ailesi ve gazinin katılacağı bildirilirken 4 Ağustos 2012’de de Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun iftar yemeği vereceği bildirildi. Balkanlıoğlu’nun Afyonkarahisar Belediyesi Yemekhanesi’nde vereceği iftara 250 şehit ailesi ve gazinin katılacağı belirtildi.
9 Ağustos’ta ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı iftar yemeğine de Dernek Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, bir şehit annesi ve bir şehit eşi katılacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti