Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit aileleri ve gazilerden hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Harp Malulü Gaziler,

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve beraberindeki şehit aileleri ile gaziler, Afyonkarahisar’a yeni atanan kurum müdürlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Afyonkarahisar Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Burhan Akçay ile Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Kunt’a ziyarette bulunan şehit aileleri ve gaziler, her iki müdüre de yeni görevlerinde başarılar dilediler.
İlk olarak Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Vekili 1. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Kunt’u makamında ziyaret eden Başkan Kumartaşlı, ve beraberindeki şehit aileleri ve gaziler, Kunt’a Afyonkarahisar’a hoş geldiniz diyerek, hem kent hakkında hem de dernek faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Daha sonra Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Burhan Akçay’ı ziyaret eden heyet, Akçay’a da yeni görevinde başarılar dilediler. Her iki müdürde ziyaretten dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirirlerken, gece-gündüz demeden vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kutsal emanetleri ile kahraman gazilerimizin emirlerinde olduklarını söylediler.